Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TÜRKİYE BU OLAYI KONUŞUYOR: Timur Cihantimur Olayı Nedir? Timur Cihantimur Kimdir? İstanbul Kaza Timur Cihantimur Annesi Babası Kim?

Türkiye’nin konuştuğu Eylem Tok ile Timur Cihantimur olayı araştırılmaya başladı. Ehliyetsiz araç kullanırken ölümlü kazaya neden olan 17 yaşındaki Timur Cihantimur annesi Eylem Tok ile birlikte önce Mısır’a ardından Amerika Birleşik Devletleri’ne kaçtı. Anne oğul New York sokaklarında ortaya çıktı. Peki, Timur Cihantimur kimdir? İşte yanıtı..

Türkiye'nin konuştuğu Eylem Tok

Timur Cihantimur olayı gelişmeleri milyonlarca vatandaşın gündemine girdi. 1 Mart 2024 Cuma günü İstanbul Eyüpsultan’da gerçekleşen olayda yazar Eylem Tok’un 17 yaşındaki oğlu Timur Cihantimur kaza yaptı. Saat 23.50 sularında aracıyla seyir halinde olan Timur Cihantimur yol kenarında arızalı olduğu için park halinde olan 3 adet ATV tipi araca çarptı. Kazada 29 yaşındaki Oğuz Murat Acı hayatını kaybetti. Eylem Tok kazadan saatler sonra oğlu Timur ile önce Mısır’a ardından ABD’ye kaçtı. Tüm Türkiye’nin konuştuğu olayın ardından Timur Cihantimur kim merak edildi. Peki, Timur Cihantimur babası Bülent Cihantimur ne iş yapıyor? İşte Timur Cihantimur olayı..

TİMUR CİHANTİMUR OLAYI 

Timur Cihantimur kaza Oğuz Murat Acı’nın ölümüne ve 4 kişinin yaralanmasına sebep oldu. Timur Cihantimur ile annesi Eylem Tok New York’ta görüntülendi. Fotoğraflarda gülümseyen Eylem Tok ve oğlunun neşeli halleri dikkat çekti. New York 6. Caddede taksiye bindikleri sırada bir Türk vatandaşının çektiği fotoğraf sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Soruşturma süreci devam eden Timur Cihantimur olayı için Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Eksik belgeler vardı Amerika Birleşik Devletleri bizden onları talep etti özellikle tutuklama sevk yazısını da Amerika ile paylaştık süreç devam ediyor” dedi.

TİMUR CİHANTİMUR KİMDİR?

Eyüpsultan’daki kazada adı geçen Timur Cihantimur yazar Eylem Tok ile ünlü estetik doktoru Op. Dr. Bülent Cihantimur’un oğlu. 17 yaşında olan Timur Cihantimur ile annesi Eylem Tok’un ifadelerinin alınması için yakalama kararı çıkarıldı.