Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TÜRKİYE ÇEKYA MAÇI CANLI İZLE ŞİFRESİZ: TRT 1 Canlı Maç İzle Türkiye Çekya FULL KESİNTİSİZ! EURO 2024 Çekya Türkiye Maçı TRT 1 Tabii Canlı Yayın İzle

EURO 2024 F Grubu kader maçı Türkiye – Çekya karşılaşması start aldı. F Grubu 3. maçında Çekya ile kozlarını paylaşacak olan A Milli Takım kadrosu netleşti. Gürcistan karşılaşmasından galip ayrılan Türkiye Portekiz’e mağlup oldu. Bir üst tur için savaşacak olan Türkiye Çekya maçı için geri sayım başladı. Türkiye Çekya TRT 1 canlı izle ekranı geldi. İşte Çekya Türkiye maçı canlı izle şifresiz linki..

EURO 2024 F Grubu

26 Haziran Çarşamba gününü iple çeken taraftarlar heyecan dolu karşılaşmaya odaklandı. 26 Haziran Çarşamba günü saat 22.00 olduğunda start alacak olan Türkiye Çekya maçı TRT 1 ekranında canlı yayınlanacak. Gürcistan galibiyeti ardından Portekiz karşılaşmasında mağlup olan A Milli Takım kader günü geldi çattı. Milyonlarca futbol tutkununun dört gözle beklediği Türkiye Çekya karşılaşması için TRT 1 canlı yayın beklenmeye başladı. İşte TRT 1 canlı maç izle Çekya Türkiye maçı şifresiz linki..

TÜRKİYE ÇEKYA MAÇI TRT1 CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

TÜRKİYE ÇEKYA MAÇI CANLI İZLE ŞİFRESİZ

A Milli Futbol Takımı EURO 2024 F Grubu karşılaşması Türkiye Çekya maçı 26 Haziran Çarşamba günü saat 22.00’de oynanacak. Hamburg’da oynanacak olan Çekya Türkiye maçı hakemi Rumen hakem Kovacs yönetecek. A milli takımları arasında yapılan 11 karşılaşmanın 5’ini Türkiye kazanırken, 5’inde ise Çekya galip oldu. EURO 2024 macerasına Gürcistan galibiyetiyle başlayan A Milli Takım, Portekiz yenilgisinin ardından bir üst tur için savaşacak. Oldukça heyecanlı olan Çekya vs Türkiye maçı uydu ayarlarını yaptıktan sonra TRT 1 canlı yayın takip edebilirsiniz.

TÜRKİYE İLK 11

Altay

Mert Müldür

Kaan

Merih

Ferdi

İsmail

Hakan

Barış Alper

Yusuf

Kerem

Kenan

ÇEKYA İLK 11

Stanek

Holeš

Hranáč

Krejčí

Coufal

Souček

Barák

Provod

Douděra

Hložek

Chytil