Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Türkiye güzeli belli oldu!

Güzellikleri ve başarılarıyla Türkiye Güzeli olmak için mücadele eden 20 aday, Miss Turkey Güzeli olmak için podyuma çıktı. Yarışmanın kazananı ise 24 yaşındaki İdil Bilgen oldu. Yarışmanın 2. ise Cemre Üker seçildi.

Güzellikleri ve başarılarıyla Türkiye

Türkiye’nin tescilli güzellerinin belirlendiği Miss Turkey finali, dün akşam gerçekleşti. Haftalardır kampta olan 20 finalist, Berfu Yenenler, Selen Soyder, Gizem Karaca, Amine Gülşe ve Neşe Erbek gibi isimlerin yer aldığı jüri karşısına çıktı.

YARIŞMANIN 2. CEMRE ÜKER OLDU

Gecenin birincisi ise 1.80 boyundaki Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu İdil Bilgen oldu. Rakiplerini geride bırakan Türkiye Güzeli seçilen Bilgen, ülkemizi Miss World’de temsil edecek. Yarışmanın 2. ise Cemre Üker oldu. 23 yaşındaki Ülker, 1.79 boyunda ve Paris School of Business, Uluslararası Pazarlama & İş Geliştirme Yüksek Lisans son sınıf öğrencisi. Cemre Üker, Ülkemizi Miss Supranational’da temsil edecek.

“ÜLKEMİ TEMSİL ETMEK HEYECAN VERİCİ”

Başarısının ardından heyecanını dile getiren İdil Bilgen, “Yarışmaya katılırken birinci olmayı çok istiyordum fakat olur mu olmaz mı bilmiyordum. Şansımı denemek istedim. Şu an ülkemi temsil edebilecek olmanın gururu beni çok heyecanlandırıyor” dedi.