TÜRKİYE U21 VE İRLANDA CUMHURİYETİ U21 maçı canlı izle, maç ne zaman, saat kaçta? Türkiye U21 ve İrlanda Cumhuriyeti U21

Türkiye U21 ve İrlanda Cumhuriyeti U21 karşı karşıya gelecek. Maç ile ilgili tüm detaylar futbolseverler tarafından merak ediliyor. Özellikle yayın bilgileri araştırılıyor. Türkiye U21 ve İrlanda Cumhuriyeti U21 maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

TÜRKİYE U21 VE İRLANDA CUMHURİYETİ U21 maçı canlı izle, maç ne zaman, saat kaçta? Türkiye U21 ve İrlanda Cumhuriyeti U21

Türkiye U21 ve İrlanda Cumhuriyeti U21 karşı karşıya gelecek. İki iddialı takımın karşılaşması heyecan yaratacak. Maç ile ilgili tüm detaylar merak ediliyor. Peki, Türkiye U21 ve İrlanda Cumhuriyeti U21 maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Ümit Millilerimiz, 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası elemelerine istediği gibi başlayamamıştı. İlk bölümdeki kayıplar ve son olarak Norveç'in Letonya'yı yenmesi sebebiyle ikincilik şansımız bile oldukça azalmış durumda. Öte yandan yedi puanın tamamının son dört maçtan çıkarılması ve Mustafa Hekimoğlu'nun kadroya dahil edilmesi hem kalite hem de form bakımından bizim adımıza olumlu noktalar. Rakibimiz İrlanda bu yaş kategorisinde ilk kez ana turnuvaya katılmayı hedefliyor. Norveç'le kıyasıya bir yarış içerisindeler. Geçtiğimiz yıl İrlanda'daki maçı uzun süre önde götürmemize karşın son bölümdeki arka arkaya gelen gollerle kaybetmiştik. Bireysel kalite bakımından önde olduğumuzu düşünüyorum ancak İrlanda'nın temposu ve oyundan kopmayan yapısı en küçük dikkatsizliği dahi değerlendirmelerini mümkün kılıyor. İki takımın da galibiyet için istekli olacağı keyifli bir 90 dakika bekliyorum.

TÜRKİYE U21 VE İRLANDA CUMHURİYETİ U21 MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Türkiye U21 ve İrlanda Cumhuriyeti U21maçı 19.45’te A Haber yayınlanacak

MUHTEMEL 11’LER

Türkiye U21 İrlanda Cumhuriyeti U21
Doğan Alemdar Josh Keeley
Ahmetcan Kaplan Sam Curtis
Emin Bayram Anselmo Garcia McNulty
Ravil Tagir Joseph Hodge
Uğur Kaan Yıldız Tayo Adaramola
Yasin Özcan Andrew Moran
Ömer Faruk Beyaz Matt Healy
Bartuğ Elmaz Olabosun Lawal
Enis Destan Sinclair Armstrong
Semih Kılıçsoy Tony Springett
Bertuğ Yıldırım Rocco Vata
Kaynak: Senem Çalışkan