Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Türkiye ve Avrupa’nın girişimci kadınları Kocaeli’de buluşuyor!

Türkiye ve Avrupa’nın girişimci kadınları, Kocaeli Kongre Merkezi’nde bir araya geldi. Etkinlik kapsamında iş kadınları yeni iş birlikleri kurma ve ihracat fırsatları yakalama imkanı yakalayacak.

Türkiye ve Avrupa'nın girişimci

Kocaeli İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (KOİDER) tarafından geleneksel olarak düzenlenen KOİDER Bazaar etkinliği, 12-13 Eylül tarihleri arasında Kocaeli Kongre Merkezi’nde düzenleniyor. Bu yıl bir ilke imza atan KOİDER Bazaar etkinliği, bu yıl bir ilke imza atarak Türkiye ve Avrupa iş kadınlarını bir araya getirecek.

İHRACAT FIRSATI YAKALAMA İMKANI

Etkinlik kapsamında, girişimci iş kadınlarına yeni iş birlikleri kurma ve ihracat fırsatları yakalama imkanı sunuluyor. KOİDER Bazaar etkinliğinin açılışına Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, FCEM Belçika Başkanı Beatrice Diaz ve Avrupa Başkan Yardımcısı Katerina Hering katılım sağladı.

“KADIN GİRİŞİMCİLERİN YANINDAYIZ”

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş da kadın girişimcilere değindiği bir konuşma yaparak, “Kadın girişimcilerimizin yaptığı tüm etkinlik ve organizasyonların destekçisi olduğumuzu belirtmek istiyorum. Kadın girişimcilerimizin yanındayız” dedi.

600’ÜN ÜZERİNDE FİRMA TEMSİLCİSİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ve Girişimci İş Kadınları Federasyonu’nun (GİFED) desteğiyle yapılan organizasyona geniş bir katılım oldu. Etkinlikte Avrupa’daki 21 ülkeden 250’ye yakın ve Türkiye’den 600’ün üzerinde firmanın temsilcileri yer alıyor.

YAPAY ZEKA DESTEKLİ

Etkinlik kapsamında, yapay zeka destekli yazılım programları ve özel sahne yapısıyla tanışma ve iş geliştirme B2B organizasyonu yapılacak. Ayrıca, Türkiye’nin ihracat ve ithalat alanında önemli firmalarının katılımıyla düzenlenecek fuar ve ulusal ile uluslararası iş insanlarının yer alacağı panel konuşmalarıyla program tamamlanacak.