Türkiye'nin gündemini sarsan psikopat!

Berkan Aslan

Berkan Aslan

Tüm Yazıları

FETÖ'cü Psikiyatrist Prof. Dr. Süleyman Salih Zoroğlu çocukların ve ailelerin kimyasını bozdu.

Çocuk Psikiyatrist Prof. Dr. Süleyman Salih Zoroğlu çocuklara, çeşitli anestezi ve ketamin ilaçları vererek beyinlerini uyuşturup çocukları, aileleri tarafından cinsel istismara uğradıklarına inandırıp yüzlerce aileyi birbirine düşürüp psikolojilerini bozdu. Bu ruh hastası daha önce İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda çalışıyormuş. Daha sonra KHK FETÖ soruşturmasında açığa alınıp görevden uzaklaştırılmış.

Nasıl bir ruh hastasısın ki yüzlerce çocuğun babası tarafından cinsel istismara uğratıldığını savunup Türk aile yapısının dengesini bozmaya çalışırsın.

Beyinlerinin uyuşmasına sebep olan uyuşturucu ilaçları çocuklara vererek uzun süre baygın ve bilinçsizce hareket etmesini sağlayarak kendi psikopatlığını çocuklara empoze etmiş ve son zamanlarda yapılan şikâyetler üzerine bu psikopatça davranış savcılar tarafından ortaya çıkarılmış.

Prof. Dr. Süleyman Salih Zoroğlu, kendisine danışman olarak gelen ailelerin çocuklarına önce 'Çoklu Kimlik Bozukluğu' adı verilen bir hastalık teşhisi koydu. Çoğu çocukta hafıza kaybı yaşanıyor ve hipnoz yoluyla transa geçerek doktorun söylemleri neticesinde etki altına giriyor. Sonrasında ise hipnozun etkisinde olan çocuklar ebeveynleri tarafından cinsel istismara uğradıklarını söylüyorlar.

Bir kaç çocuğa ise babanı ortadan kaldırman gerekiyor diyerek öldürmeye sevk etmiş. Bu ruh hastası doktorun eşi, ve çalışanları tutuklandı, araştırma tüm hızıyla devam ediyor.

Ayrıca 13 çocuğa üstün zekâ teşhisi koyduktan sonra bu çocukları yurt dışına eğitime gönderdiği de ortaya çıkmış. Muhtemelen zeki çocukları FETÖ’nün okullarına / yurtlarına göndermiş. Savcılık geniş kapsamlı bir araştırma yapıyor.

Siz siz olun çocuklarınızı kime emanet edeceğinize dikkatli araştırmalar yapıp karar verin. Yüzlerce çocuğun yaşadığı bu utanç verici olayın izleri uzun bir tedaviden sonra yavaş yavaş silinecek .

Çocukların ve ailelerinin bu travmayı atlatmaları kolay olmayacak. Bakalım kaç aile daha savcılığa gidip suç duyurusunda bulunacak.