TÜRKÜNGÜCÜ MUNCHEN DACHAU maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Türkgücü München-Dachau karşı karşıya geliyor maçı takip etmek isteyenler ise karşılaşmanın başlangıç saatine odaklandı Dinamo Türkgücü München-Dachau maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin detaylar…

TÜRKÜNGÜCÜ MUNCHEN DACHAU maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Türkgücü München son maçlarda istikrarsız bir performans sergiliyor. Özellikle Vilzing ve Bayreuth maçlarında büyük mağlubiyetler aldıktan sonra, Memmingen karşısında da zorlandılar. Son hazırlık maçlarında ise galibiyet ve mağlubiyetlerle dengeli bir tablo çizdiler.

Dachau ise son maçlarda daha iyi bir form grafiği çiziyor. Özellikle son maçlarda alınan galibiyetlerle moral bulmuş durumdalar. Türkgücü München karşısında ise zorlu bir mücadele bekleniyor.

Bu maç, Türkgücü için yeni bir başlangıç yapma fırsatı olabilirken, Dachau ise iyi formunu sürdürme ve Türkgücü'nü deplasmanda zorlamak isteyecektir. İki takım arasında çekişmeli bir mücadele bekleniyor.

TÜRKGÜCÜ MÜNCHEN-DACHAU MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Futbol heyecanı Türkgücü München-Dachau maçıyla devam ediyor Türkgücü München-Dachau Karşılaşması 19.30’da yayınlanacak.

MUHTEMEL İLK 11’LER:

TÜRKGÜCÜ MÜNCHEN

Stefan Musa, Ji-Hun Kang, Benedikt Auburger, Mert Şahin, Serdar Arslan, Fadhel Morou, Kaan Aygün, Leo Haas, Ikenna Ezeala, Umut Demir, V. Katana

DACHAU

KADRO BİLGİSİ BULUNAMADI

Kaynak: Hilal Sarıyar