Tutuklanan Bahar Candan isyan etti: Ünlü olduğum için tutuklandım! Bahar Candan kameralara ne dedi?

Tutuklanan Bahar Candan isyan etti: Ünlü olduğum için tutuklandım! Bahar Candan kameralara ne dedi?

İstanbul'da suç örgütüne üye olma, kurma ve suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama suçlarından tutuklanan sosyal medya fenomeni Bahar Candan, mahkeme çıkışında iddialara sert bir şekilde tepki gösterdi. Candan, elleri kelepçeli bir şekilde adliye binasından çıkarılırken, "Asıl suçlular dışarıda. Ben ünlü olduğum için tutuklandım" diye defalarca bağırdı.

İddialara Karşı Tepkili Çıkış: Bahar Candan ve kardeşi Nihal Candan, suç örgütüne üye olma, kurma ve suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama suçlarından İstanbul'da gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. Mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilen Candan kardeşler, mahkeme çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ünlü Olduğunu Savundu: Bahar Candan, elleri kelepçeli bir şekilde adliye binasından çıkarılırken, iddialara karşı sert bir tepki gösterdi. Polis otosuna bindirilirken "Asıl suçlular dışarıda. Ben ünlü olduğum için tutuklandım" diye defalarca bağırdı.

Mahkeme Kararıyla Tutuklandılar: Bahar ve Nihal Candan kardeşler ile beraberlerindeki şüpheli Hacı İsrafil Sağlam, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilen sosyal medya fenomenleri, mahkeme çıkışında yaşadıkları anlarla gündeme oturdu.

Dikkat Çeken Çıkış: Candan kardeşlerin adliye çıkışında yaşanan olaylar, basın ve sosyal medya kullanıcıları tarafından geniş bir şekilde paylaşılırken, Bahar Candan'ın "Suçlular dışarıda" şeklindeki çıkışı dikkat çekti.

Soruşturma Devam Ediyor: İstanbul merkezli gerçekleştirilen operasyon kapsamında gözaltına alınan Bahar ve Nihal Candan kardeşler ile diğer şüpheliler hakkındaki soruşturma devam ederken, mahkeme kararıyla tutuklanmalarıyla ilgili gelişmeler takip edilmeye devam edecek.