Tutuş Hürriyet'in adını bile anmadan yüklendi: Arsa kırıntılarından medet umuyor

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Muharrem Tutuş düzenlediği basın açıklamasında konuştu. Tutuş, “1 hafta kaldı. İzmit’i çarpık işlerden kaostan ve bahanelerden kurtaracağız” dedi.

Tutuş Hürriyet'in adını bile anmadan yüklendi: Arsa kırıntılarından medet umuyor

31 mart yerel seçimlerine bir hafta kala siyasi partiler çalışmalarını sürdürüyor. Kocaeli'de seçimlerin en çok merak edildiği ilçelerin başında olan İzmit'te ise heyecan dorukta. AK Parti'nin İzmit Belediye Başkan Adayı Muharrem Tutuş bugün bir basın açıklaması düzenledi. Ömerağa Mahallesi'nde bulunan SKM binasında gerçekleşen basın açıklamasına çok sayıda partili katıldı. Muharrem Tutuş yaptığı basın açıklamasında İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in ‘Büyükşehir Belediyesi 41 milyonluk arazimize çöktü’ iddialarına da cevap verdi.

Tutuş Hürriyet'in adını bile anmadan yüklendi: Arsa kırıntılarından medet umuyor - Resim : 1

“KAVGAYA DOYAMADI”

İşte o açıklama: “Seçime 1 hafta kala bugün burada 5 yıldır İzmit’te neyin mücadelesini verdiğimizi, nelerle uğraştığımızı anlatacağım. CHP’nin İzmit adayı 5 yıldır kavgaya doymadı. Bazen muhtarlarla bazen STK’larla, bazen meclis üyeleriyle, kimi zaman kendi personelleri ve partilileriyle kavga ederken görüyoruz.

Tutuş Hürriyet'in adını bile anmadan yüklendi: Arsa kırıntılarından medet umuyor - Resim : 2

“BU FİLMİ DAHA ÖNCE İZLEDİK”

Kavgaya gürültüye kaosa doymadı. Seçime 1 hafta kala hala kavgadan medet umuyor. Bu filmi Cedit’te daha önce izledik, Cumhuriyet Parkı’nda her yerde izledik. Hepsinin tek amacı vardı, mağduriyetten beslenmek. İzmit Belediyesi tüm arazilerini satmasına rağman 15-20 metrekarelik atık parsellerden medet umuyor.

Tutuş Hürriyet'in adını bile anmadan yüklendi: Arsa kırıntılarından medet umuyor - Resim : 3

“NEREDE BU ARAZİLER DİYE BAKTIK”

Geldiğimiz noktada belediyeyi borç batağına sürükledi, alacaklıların kapıya dayanması olmadığı bir konuma getirdi. Bunu Büyükşehir’e yıkmak istiyor. Kendisi Büyükşehir Belediyesi’nin 41 milyonluk arazisine çöktüğünü söylüyor. Şimdi kalkmış bunu diyor. Böyle bir arazi var mı, nerede bu araziler diye baktık. Böyle bir arazi yok. Arazi denilebilecek bir alan yok.

Tutuş Hürriyet'in adını bile anmadan yüklendi: Arsa kırıntılarından medet umuyor - Resim : 4

“ÇÖKTÜ DEDİĞİ YER MİLLETİN KULLANDIĞI ALAN”

Şu an tam buradayız. Bizim yerimizi aldı dediği yer 100 metrekare, 50 metrekare, 22 metrekare alanlar gibi parça parça yerlerden oluşuyor. Yerimize çöktüler dediği yer yeşil alan burası milletin kullandığı bir alan. Öyle bir anlatıyorlar ki 1 dönüme yakın arazi varmış, büyükşehir almış parasını ödememiş gibi. Tramvay yolunun kenarında kalan yeşil alan yerler buralar. Çoğu yol zaten.

Tutuş Hürriyet'in adını bile anmadan yüklendi: Arsa kırıntılarından medet umuyor - Resim : 5

“BÜYÜKŞEHİRİN TEKLİFİNİ KABUL ETMİYOR”

Büyükşehir de biz size buna karşılık bir yer verelim borcumuzu ödeyelim demişler. Bunu da kabul etmiyor CHP’nin adayı. Bu yerleri millet kullanıyor. Büyükşehir tek parça düz alan yer veriyor. Bunu kabul etmiyorlar. Çünkü mağduriyet oluşturmak istiyor. Böyle bir arazi yok, yol olarak kullanılan yerler.

Tutuş Hürriyet'in adını bile anmadan yüklendi: Arsa kırıntılarından medet umuyor - Resim : 6

“ÖNCE ESNAFIN PARASINI ÖDESİN”

Amacı iş yapmak hizmet etmek değil. Düştükleri çaresizlikten kurtarma çabaları. Arsa kırıntılarından bile medet umuyor. Bu alandan tramvay geçiyor. Haksız bir şekilde Büyükşehir Belediye Başkanımıza saldırıyor. CHP adayına gerçek çökme işlemi söyleyelim. İzmitli esnaflarımızdan aldığı hizmetin bedelini ödesin. İzmitli esnaflarımız mağdur, öncelikle bu çökmenin önüne geçsin.

Tutuş Hürriyet'in adını bile anmadan yüklendi: Arsa kırıntılarından medet umuyor - Resim : 7

“İLK ÖNCE BUNLARI AÇIKLASIN”

Kendi ilçesinde kendi esnafları ile ticaret yapıyor mal alıyor ama icralık oluyor. Alacaklı olan esnaflarımızın parasına çökmekten vazgeçsin. Kırıntı parsellerin peşine düşüyor ya kendisi İzmit Belediyesi’ne ait olan kaç parça milletin malını satmıştır. İlk önce bunu açıklasın. Boş muhabbetlerle parti görevlilerine açıklama yaptırıyor.

Tutuş Hürriyet'in adını bile anmadan yüklendi: Arsa kırıntılarından medet umuyor - Resim : 8

“İZMİT’İ KAOSTAN KURTARACAĞIZ”

Açık ihale yapıp 3 milyona araç kiralama yaptığı sonra iptal ederek 8 milyona başka komisyoncuya vermesinin açıklamasını yapsın. Bu konu her gün gazetede ama bir açıklama yok. İzmit’imizi kaos ortamından kurtarmaya 1 hafta kaldı. 1 hafta sonra 5 yılda 10 yıl gibi çalışacağız. Çünkü 5 yılını kaybetti İzmit. İzmit’i çarpık işlerden kaostan ve bahanelerden kurtaracağız” dedi.

Asya otel onu

baski1_263-1

merkez bankasi onu

muftuluk onu

pismaniyeciler meydani onu

yali cami onu

yeni cuma onu