Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TV8 Masterchef Kim Elendi? 10 Aralık Masterchef Kim Elendi? Masterchef Son Elenen ŞOK VEDA!

Maceranın 9 kişi kaldığı Masterchef All Star son bölümde kazan kaynadı. Büyük rekabetin yaşandığı olaylı gecede kazanan kaybeden belli oldu. Danilo, Mehmet ve Somer şeflerin puanlarıyla Masterchef yarışına devam eden isim açıklandı. Peki, 10 Aralık Masterchef kim elendi? İşte herkesi şoke eden isim..

Maceranın 9 kişi kaldığı

Masterchef kim elendi son dakika araştırması yapan vatandaşlara son durum mesajı geldi. Acun Ilıcalı’nın kanalı TV8’in gözde yapımı Masterchef Türkiye yarışı hız kesmedi. Bireysel oyunlara son 2 hafta kala bir yarışmacı daha elendi. Şok vedanın yaşandığı heyecanlı gecede olanlar ekran başındakileri hop oturup hop kaldırdı. 10 Aralık Pazar akşamı yeni bölümüyle ekrana gelen Masterchef Türkiye All Star kim elendi merak edildi. Cemre Uyanık ve Dilara Başaran ikilisinin sona kaldığı Masterchef eleme adayları gecesinde kaybeden belli oldu. Mücadele 9 kişiye düştü. Arama motorlarında Masterchef de dün kim elendi, Masterchef son elenen, TV8 Masterchef kim elendi, Masterchef dün akşam kim elendi, Masterchef dün akşam kim elendi,  Masterchef dün gece kim elendi sorgusu yapıldı. Peki, 10 Aralık Masterchef kim elendi? İşte şoke eden o isim..

MASTERCHEF TÜRKİYE ALL STAR KİM ELENDİ?

TV8 ekranının en çok izlenen yemek yarışması Masterchef All Star 10 kişilik kadro 9’a düştü. Son bölümü 10 Aralık Pazar akşamı ekrana gelen yemek yarışında rekabet iyice kızıştı. Hafta boyunca Sergen ve Kıvanç kaptanlığında yarışan Mavi ve Kırmızı takım yarışmacıları programdan elenmemek için çabaladı. Pazar akşamları yapılan eleme gecesi ardından MasterChef’te bu hafta kim elendi belli oldu. İki ezeli rakip Cemre ve Dilara arasında kazanan belli oldu. Masterchef All Star yarışının sıkı takipçilerinin merak ettiği isim açıklandı. Finale doğru adım adım yaklaşan MasterChef son bölümde eleme potasından çıkamayan isim Cemre oldu.

10 ARALIK MASTAERCHEF KİM ELENDİ?

Heyecan dolu bir eleme gecesinin yaşandığı Masterchef All Star son bölüm geride kaldı. 10 Aralık Pazar akşamı yayınlanan Masterchef 175. bölümde eleme oyunu oynandı. Hafta boyunca Sergen ve Kıvanç kaptanlığında dokunulmazlık oyunları oynayan Mavi ve Kırmızı takım arasında potaya 4 isim gitti. Esra, Cemre, Kıvanç ve Dilara arasında kıran kırana savaş yaşandı. Eleme gecesinin ilk turunda şefler dört yarışmacının yaptığı yemekleri puanladı. Puanlamada Kıvanç birinci oldu. Elemenin ikinci oyununda ise sona Dilara ve Cemre kaldı. Saksı tabağı yorumlayan Dilara ve Cemre arasında kazanan Dilara oldu. Şampiyon Cemre elendi. 3 oyun toplamında Dilara 54, Cemre ise 50.5 puan topladı. Böylece MasterChef Cemre, All Star sezonunda 10. olarak elendi.