Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Twitter (X) flört odası nedir? Flört odası nasıl yapılır?

X (Twitter) uygulamasına ‘Dating’ özelliği geliyor! Artık X üzerinden kullanıcılar birbiriyle flört edebilecek. Nasıl mı? İşte X Dating hakkındaki detaylar!

Bu haberin fotoğrafı yok

X’in yani eski adıyla Twitter’ın popülaritesini korumak adına ilginç adımlar atan Elon Musk son hamlesiyle sosyal medya kullanıcılarını bir kez daha şaşırtmayı başarıyor. ‘Şimdi de sıra çöpçatanlığa mı geldi?’ dedirten bu yeni özellik, bildiğimiz Twitter’a bambaşka bir boyut getiriyor. Sadece birkaç butona basarak flörtleşme imkânı sunan X, belki de hayatınızın aşkını bulmanıza vesile olabilir. Tinder ve Bumble’ın ardından bu sahada kendini göstermeye hazırlanan X’te ‘dating’ kapsamına giren özellikler neler? Nasıl yenilikler bizleri bekliyor? Gelin, birlikte keşfedelim!

X DATİNG ÖZELLİĞİ NEDİR?

Test aşamasında olduğu belirtilen ‘dating’ özelliği X kullanıcılarını şimdiden heyecanlandırıyor. Uygulama içinde flört etme imkânı sunan bu özellikten yararlanmak isteyenlerin kesenin ağzını biraz aralaması gerekiyor.  X Dating özelliğinin ücretli olacağı ve her bir flört etkileşimi için ayrıca ücret ödenmesi gerektiği belirtiliyor. Bu sayede abartılı ve rahatsız edici etkileşimlerin önüne geçilebilir. Dating özelliğinin başrol oyuncusu standart ‘beğen’ butonundan farklı bir ‘kalp’ simgesi olarak karşımıza çıkıyor. ‘Süper takip’ anlamına gelen bu buton karşı tarafla flört etmek istediğinizi ve bu kişiye duyduğunuz ekstra ilgiyi belirten bir işaret olacak.

X DATİNG ÖZELLİĞİ NASIL KULLANILIR?

  • Twitter dating özelliğini kullanmak için her bir flört başına 3$ ödeme yapmanız gerekiyor.
  • Flört etmek istediğiniz profile geldiğinizde ‘süper takip’ anlamına gelen kalp butonuna basarak ilginizi belirtebilirsiniz.
  • Eğer karşınızdaki kişi süper takip isteğinizi kabul ediyor, yani ilginize karşılık veriyorsa X uygulamasında ikinize özel bir sohbet odası açılıyor.
  • Henüz test aşamasında olan bu özellik aktif hale geldiğinde tüm kullanıcılar ‘süper takip’ butonunu kullanabiliyor olacak.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bursa'da yaşayan ve kendi imkanlarıyla
Sıradaki Haber ‘‘Süper Kanlı Ay’’ tutulmasını kendi yaptığı teleskopla görüntüledi!