U-17 Kızlar Türkiye şampiyonası müthiş gollerle başladı!

U-17 Kızlar Türkiye Şampiyonası Kocaeli ayağı heyecanı bu salı başladı. 8 takımımız şampiyonaya gitmek için mücadele ediyor. İddialı takımlardan Kocaeli Kadın Futbol Kulübü ilk maçında Arapçeşme’yi 6-0 mağlup etti.

U-17 Kızlar Türkiye şampiyonası müthiş gollerle başladı!

KÖRFEZ GENÇLERBİRLİĞİ İKİNCİ YARIDA AÇILDI

Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda iki maç vardı. Kocaeli Kadın Futbol Kulübü, Arapçeşme karşısında sahadan 6-0’lık skorla ayrıldı. Kocaeli Kadın FK’ya galibiyeti getiren golleri Damla Akçil (2), Özge (2), Ecrin ve Ceyda Naz attı. Körfez Gençlerbirliği, Karşıyaka Koleji’ni 4-0 ile geçti. İlk yarısı 0-0 sona eren mücadelede kırmızı siyahlılara galibiyeti getiren golleri 45’te Berrak Duygu Şekersoy, 50, 55 ve 60. dakikalarda da Zeynep Akyol kaydetti.

U-17 Kızlar Türkiye şampiyonası müthiş gollerle başladı! - Resim : 1

KARAMÜRSEL ÇOK FARKLI

Avni Kalkavan Stadı’nda oynanan maçlarda Gölcük İdmanocağı ilk maçında kadın futbolunu bu sezon faaliyete koyan Derince Yavuzspor’u 10-0 mağlup etti. Yeşil siyahlıların gollerini Sıla (3), Deren (3), Aleyna (3) ve Zeynep İkiz attı. Kocaeli Kadıngücü ile Karamürsel Belediyesi arasındaki maçta ise sevinen taraf 6-1’lik skorla Karamürsel Belediyesi oldu.

U-17 Kızlar Türkiye şampiyonası müthiş gollerle başladı! - Resim : 2

Kaynak: HABER MERKEZİ