Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

U-17’lerde son bilet Kullarspor’un! “2-1”

Kocaeli U-17 Futbol Ligi’nde Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazanan 4. takım, Gölcük Karadeniz’i 2-1 mağlup eden Kullarspor oldu.

Kocaeli U-17 Futbol Ligi’nde

KAYBEDEN 3 TAKIM KENDİ ARASINDA ÇEKİŞTİ

Gölcükspor, Karamürsel İdmanyurdu ve Fener 41 Spor Kulübü, Gölcük Karadeniz, Kullarspor ve Derince Gençlerbirliği karşısında galip gelmiş ve ilimizi Türkiye şampiyonasında temsil etmeye hak kazanmıştı. Kaybeden 3 takım kendi arasında oynayacağı maçların ardından şampiyonaya giden dördüncü takımı belirledi.

SIKI MÜCADELE

Gerçekleşen kura çekiminde Kullarspor bay çekti ve doğrudan finale kaldı. Derince Gençlerbirliği ile Gölcük Karadeniz takımları Avni Kalkavan’da karşılaştı ve maçı kazanan takım Gölcük Karadeniz, Kullarspor’un finaldeki rakibi oldu. Ek baraj finali büyük bir çekişmeye sahne olurken gençlerin kora kor mücadelesi izleyenlerin beğenisini kazandı.

GÖLCÜK KARADENİZ ÖNE GEÇTİ

Maça iki takım da kontrollü başladı. İlk dakikalarda Gölcük Karadeniz daha atak gözüktü. 32. dakikada Rıdvan Furuncu, Yasin Altuntaş’a ceza sahası içinde faul yaptı. Hakem Mehmet Akif Keskin penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Necati Gül kalecinin sağından topu filelere gönderdi. Maçın ilk yarısı Gölcük Karadeniz’in 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

KULLAR 10 KİŞİ KALDI, RAKİBİNİ YAKALADI

İkinci yarıya Kullarspor daha atak başladı. 60. dakikada Rıdvan çok basit bir hata sonrası kırmızı kart gördü kırmızı siyahlılar sahada 10 kişi kaldı. İtirazlarını sürdüren antrenör Furkan Çalışkan da kırmızı kart gördü. Eksik olmasına rağmen pozisyon bulan Kullar ekibi 63. dakikada beraberliği yakaladı. Sağ kanattan gelişen atakta Emin Hamza’nın ortasında topa çok iyi yükselen Asaf Emre Yüce durumu 1-1’e getirdi.

ALİ YUSUF SONUCU BELİRLEDİ

Kalan sürede açık futbol devam etti. Maça 7. dakika ilave edildi. Uzatmanın 3’ncü  dakikasında Kullarspor köşe vuruşu kullandı. Topu uzaklaştıramayan Gölcük Karadeniz defansında boşta kalan topa Ali Yusuf Koç altı pasın içinde dokundu ve topu filelere gönderdi. “2-1” Kalan sürede başka gol olmayınca Kullarspor adını Türkiye şampiyonasına yazdıran dördüncü ve son takım oldu.  Böylece Kullar temsilcisi bu sezon şampiyonaya üçüncü yaş grubunu da yollayarak önemli bir başarıya imza attı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Nokta TV’nin çok sevilen spor
Sıradaki Haber Savaş Demir ile Amatör Özel’de şampiyonlar geçidi