Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Üç Kız Kardeş 56 Bölüm Full İzle! Üç Kız Kardeş Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle

Salı günlerinin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş yeni bölüm zamanı geldi. Türkan, Kartal ve Somer arasında kaldı. Bir yandan Türkan Kartal’la nikah masasına mı oturacak yoksa Rüçhan hanımın davetine gidip Somer’le yeni bir sayfa mı açacak merak konusu oldu. Tüm yaşananlar ve çok daha fazlası 3 Ekim Salı günü ekrana gelecek Üç Kız Kardeş 56. bölümde. Kaçırmayın..

Üç Kız Kardeş dizisi yeni sezonda ekrana gelmeye devam ediyor. İclal Aydın’ın hayat verdiği Nesrin rolüne veda ediliyor. Berker Güven, Özgü Kaya ve Gökberk Demirci’nin başrollerini paylaştığı Üç Kız Kardeş dizisinin yeni bölümünde yaşanacaklar merak ediliyor. 3 Ekim Salı akşamı saat 20.00’da yeni bölümüyle ekrana gelecek Üç Kız Kardeş dizisinde Kartal, Türkan ve Somer üçgeninde neler yaşanacak merak ediliyor. Peki, Üç Kız Kardeş yeni bölümde neler olacak? İşte merakla beklenen Üç Kız Kardeş 56. bölüm ekranı.

ÜÇ KIZ KARDEŞ 56. BÖLÜM ÖZETİ

3 Ekim Salı akşamı yeni bölümüyle ekrana gelecek Üç Kız Kardeş dizisinde Türkan, hastanede Mine’yi görür ve çok etkilenir. Türkan, Somer’e Mine’yi çocuğuyla cezalandırmasının doğru olmadığını söyler. Ayrıca Türkan, Somer’in Mine’ye yaptığını kendisine de mi yapacağını sorar. Somer ise Türkan’a kendisini Mine ile aynı yerde görmemesi gerektiğini ve onu çok sevdiğini söyler.

ÜÇ KIZ KARDEŞ YENİ BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

https://www.youtube.com/watch?v=0iqf0flowyg

ÜÇ KIZ KARDEŞ 55. BÖLÜM 

Ekrana gelen son bölümde Türkan, Kartal’la nikah masasına mı oturacak yoksa Rüçhan hanımın davetine giderek, Somer’le yeni bir sayfa mı açacak? Somer, Türkan’ın kendisini unutamadığını gözlerinde görür. Ancak Türkan gerçek böyle olsa da Somer’e karşı tavrını koymak ister. Kartal’la girdiği yolda Somer’in gelişiyle Türkan’ın aklının karışması an meselesidir. Somer’in gelişiyle tüm duyguları alt üst olan Türkan, Kartal’ı yarı yolda bırakmak istemez. Kartal ise Türkan’ın çekimser tavırlarını fark etse de belli etmemeye çalışır. Türkan, Kartal’la evlenecek mi?

Rüçhan, Dönüş’ün hastalığını ailesinin bilmesini ister. Dönüş, babasının öğrenmemesini istese de artık Sadık, Dönüş’ün hastalığının nüksettiğini öğrenir. Acılı baba biricik kızı Dönüş’ün hastalığa yakalandığını öğrenince perişan olur. Serdar, Dönüş’ün hasta olduğunu öğrenince apar topar Türkiye’ye döner. Aylin’le yapmış olduğu evlilikte mutsuz olan Serdar, Dönüş’e geri döner. Ancak Aylin, Dönüş’ün hayatını etkileyecek önemli bir adım atacaktır. Türkan ile Kartal’ın evlilik tarihi gelmiştir. Ancak Rüçhan’ın gelmesiyle Figen’in kırdığı pot Türkan’ı ikilemde bırakır. Somer’in çıkıp gelmesi kalbini ruhunu allak bullak etmiş, ne yapacağını bilemez. Türkan, Kartal’la nikah masasına oturacak mı?

ÜÇ KIZ KARDEŞ OYUNCULARI

Reha Özcan

Berker Güven

Özgü Kaya

Gökberk Demirci

Almila Ada

Melisa Berberoğlu

Veda Yurtsever

Tayfun Eraslan

Mert Özcan

ÜÇ KIZ KARDEŞ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİ TIKLAYIN

DİĞER VİDEOLAR