Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Üç Kız Kardeş 57 Bölüm Full İzle! Üç Kız Kardeş Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça

Üç Kız Kardeş 57. bölüm geri sayım başladı. Rüçhan, Kartal’ın karşısına çıktı. Rüçhan, Kartal ve Türkan’ın evlendiğini öğrenince soluğu Kartal’ın yanında aldı. Kartal’a oldukça sert sözler söyleyen Rüçhan gemileri yaktı. 10 Ekim Salı günü 57. bölümüyle yayında olacak Üç Kız Kardeş yeni bölümü kaçırmayın..

İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi yeni bölüm zamanı geldi. 10 Ekim Salı akşamı yeni bölümüyle ekranda olacak Üç Kız Kardeş dizisi araştırmaları başladı. Berker Güven, Özgü Kaya ve Gökberk Demirci’nin başrollerini paylaştığı Üç Kız Kardeş dizisinin yeni bölümünü bekleyen seyirciler fragmanı mercek altına aldı. Yeni bölümde Rüçhan, Kartal ve Türkan’ın evlendiğini öğrenince soluğu Kartal’ın yanında aldı. Kartal’a demediğini bırakmadı. Daha fazlası ve detaylar Üç Kız Kardeş 57. bölüm canlı yayın ekranında..

ÜÇ KIZ KARDEŞ YENİ BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ÜÇ KIZ KARDEŞ 57. BÖLÜM ÖZETİ

Somer, Türkan’ın Kiraz’ı Mine’ye götürmesine öfkelenerek hesap sormak için Türkan’ın evine gittiğinde ikili arasında büyük bir gerilim yaşanır. Ama her ne olursa olsun, Somer’in içinde Türkan’a dair yeni bir umut yeşerir. Kartal için ise Somer’in etraflarında oluşu evliliği için büyük bir tehdittir. Türkan’a bunu hissettirmemeye çalışsa da evliliklerinde sorunlar baş göstermeye başlar. Defne Kartal’a çok düşkündür. Türkan bu konuda da arada kalmıştır. Serdar, ayrılmak üzere olduğu karısını, Dönüş’ün doktoru olarak karşısında görür. Dönüş’ün bunu hissetmemesi için büyük çaba sarf etse de henüz devam eden evliliği yüzünden zor anlar yaşar. Aylin’in de bu konudaki yaklaşımı Serdar’ı daha da büyük bir çıkmaza sokar. Dönüş, hastalığını babasından ailesinden gizleme konusunda da zorlanmaya başlar.

 

ÜÇ KIZ KARDEŞ 56. BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Mustafa, Kormanlar malikanesine taşınma konusunda kararsız kaldı. Annesini terk etmeyi istemez. Ancak Derya için bu bir fırsattır. Mustafa’yı da bu konuda ikna etmek için elinden geleni yaptı. Bu Sevilay’la aralarında yeni bir krize neden oldu. Rüçhan da bir taraftan, Somer ve Türkan’ın yeniden bir araya gelmesi için oğlunu yüreklendirmeye devam etti. Türkan’ın hala Somer’i sevdiğini söyleyerek, Kartal üzerindeki şüphelerini yıkmak için çabaladı. Ancak daha sonra Rüçhan, Türkan’ın evine gittiğinde korkunç gerçekle yüzleşti. Hemen harekete geçer. Kartal da evliliğini kurtarmak ve Türkan’ı kaybetmemek için bir karar verdi.

ÜÇ KIZ KARDEŞ OYUNCULARI

Reha Özcan

Berker Güven

Özgü Kaya

Gökberk Demirci

Almila Ada

Melisa Berberoğlu

Veda Yurtsever

Tayfun Eraslan

Mert Özcan

ÜÇ KIZ KARDEŞ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

DİĞER VİDEOLAR