Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Üç Kız Kardeş 59 Bölüm Full İzle! Üç Kız Kardeş Son Bölüm İzle Youtube

Üç Kız Kardeş 59. bölüm fragmanına Müjgan ve Sadık’ın dertleştiği anlar damga vurdu. Nermin’in ardından kendine gelemeyen Sadık, çok sevdiği eşini Müjgan’a anlatınca izleyiciler duygulandı. Müjgan ise gizemli görünümüyle yaşadığı acıları saklamaya çalıştı. İşte Üç Kız Kardeş yeni bölüm izleme ekranı..

Dizide Nermin rolüne hayat veren İclal Aydın’ın yapımdan ayrılışıyla başka bir döneme geçildi. Ege’de çekilen dizinin yeni bölümleri ekrana gelmeye devam etti. 24 Ekim Salı günü akşam saat 8’de yayına girecek Üç Kız Kardeş dizisinde Somer’in kaçırdığı Türkan onu hala sevdiğini itiraf etti. Kartal deliye dönerken eline silahı aldı ve Somer’e doğrulttu. Nermin’in ardından düzelemeyen Sadık, çok sevdiği eşini Müjgan’a anlatmaya başladı. Müjgan ise gizemli görünümüyle yaşadığı acıları saklamaya çalışırken gerçek hikayesinin ortaya çıkma zamanı geldi. Tüm bunlar ve daha fazlası Üç Kız Kardeş 59. bölüm izleme ekranında..

KANAL D ÜÇ KIZ KARDEŞ YENİ BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ÜÇ KIZ KARDEŞ 59. BÖLÜM ÖZETİ

24 Ekim Salı günü yayınlanacak Üç Kız Kardeş 59. bölümde Somer Türkan’ı Defne’nin velayeti için kaçırmış olsa da ikili arasında beklenmedik bir yakınlaşma oluyor. Bu bir aşk oyunu mu yoksa iki tarafında yüzleşmek zorunda kalacağı bir gerçeğin başlangıcı mı olacak merak ediliyor. Sevilay bu durumu bir fırsata dönüştürerek Kartal’ın karşısına çıkıyor. Türkan’ı merakla bekleyen Kartal, Somer’le birlikte olduğunu öğrendiğinde müthiş bir öfkeyle peşlerine düşüyor. Serdar Dönüş’ün tedavi olduğu hastanede işe başlıyor. Aylin konusunda iyice köşeye sıkışıyor. Kızının evlendiğini öğrenen Sadık’la Kartal arasında büyük bir hesaplaşma yaşanıyor. Kartal bununla da kalmaz Rüçhan’ın evine gidip hesap sormaya başlıyor. Türkan ve Somer kaldıkları evde bir karar verirler ancak kendilerini bekleyen tehlikeden habersizler.

ÜÇ KIZ KARDEŞ 58. BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Türkan’la Kartal’ın evlendiğini öğrenen Somer öfkesine hakim olamadı. Öte yandan Rüçhan, Somer’e rağmen Türkan’ın evliliğini Sadık’ın da öğrenmesi için Derya’yı kullandı. Bu da Derya ve Kalender ailesi arasında yeni bir gerilime yol açtı. Ayla suçluluk duygusuyla Kartal ve Türkan arasındaki evliliğin yalnızca kağıt üzerinde olduğunu, ikisinin gerçek anlamda karı-koca olmadıklarını Rüçhan hanıma anlattı. Ne var ki bu açıklama Somer ve Türkan’ın dönüşü olmayan bir yola girmesine sebep oldu. Somer’in bundan sonraki vereceği savaş kızı Defne’yi ve Türkan’ı yeniden kazanmak üzere olacaktır.

ÜÇ KIZ KARDEŞ DİZİSİ OYUNCULARI

Reha Özcan

Berker Güven

Özgü Kaya

Gökberk Demirci

Almila Ada

Melisa Berberoğlu

Veda Yurtsever

Tayfun Eraslan

Mert Özcan

ÜÇ KIZ KARDEŞ TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN

DİĞER VİDEOLAR