Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Üç Kız Kardeş 65 Bölüm İzle Tek Parça! Kanal D Üç Kız Kardeş Son Bölüm Full İzle

Üç Kız Kardeş 65. bölüm yayına girdi. Annesini komalık eden kişinin Türkan olduğunu öğrenen Somer iyice çıldırdı. Rüçhan konusunda köşeye sıkışan Türkan’ın artık kaçacak yeri kalmadı. Kızı için Somer ne derse yapmak zorunda kalan Türkan odaya hapsedildi. İşte merakla beklenen Üç Kız Kardeş 65 bölüm izle ekranı..

Üç Kız Kardeş fragman ardından yeni bölüm zamanı geldi. Kanal D izleyicilerinin salı günü dizilerinden Üç Kız Kardeş 65 bölüm izle ekranı açıldı. 5 Aralık Salı günü Kanal D TV yayın akışına adını yazdıran Üç Kız Kardeş yeni bölümde Türkan, Somer’in öfkesiyle tanıştı. Vefatından sonra hala aklında olan Nesrin’i bir an olsun unutmayan Sadık onun hatırasına sahip çıktı. 5 Aralık Salı günü yeni bölümü yayınlanan sevilen dizide Türkan’ın biletini kesen babası Sadık oldu. Mektupta yazanlardan habersiz mektubu Somer’e getiren Sadık, farkında olmadan Türkan’ın ölüm emrini imzaladı. Türkan için evde bir oda hazırlayan Rüçhan her şeyin seyrini değiştirdi. Yeni bölümde Rüçhan ne yapacak merak konusu oldu. İşte Üç Kız Kardeş 65 bölüm izle tek parça ekranı..

ÜÇ KIZ KARDEŞ 65. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ÜÇ KIZ KARDEŞ 65. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

5 Aralık Salı günü ekrandaki yerini alan Üç Kız Kardeş yeni bölümde Somer, Türkan’ı Rüçhan konusunda köşeye sıkıştırıyor. Annesini yaralayan kişinin Türkan olduğunu öğrenen Somer öfke patlaması yaşıyor. Somer, Türkan’ı gafil avlıyor. Rüçhan’ın başına gelenler konusunda öfkeden deliye dönen Somer, Rüçhan’ın planına destek veriyor. Türkan kızını kaybetme korkusuyla Somer’e söyleyemediği için çok korkuyor. Sevdiği adam tarafından köşeye sıkıştırılan Türkan’ın çaresizliği yeni bölümde konuşuluyor. Türkan ve Somer rüya gibi bir gecenin sabahında Sadık’la gelen mektupla birlikte gerçeğe uyanıyor. Sadık, Türkan’ın fermanını getirdiğinden habersiz mektubu veriyor. Somer annesine bu kötülüğü yapanın Türkan olduğuyla yüzleşince içinden bambaşka biri çıkıyor. Somer bu gerçekle nasıl başa çıkacağını bilemiyor. Üç Kız Kardeş 65. bölümde Mustafa gidişiyle ardında bıraktığı herkesten kendince intikam alıyor. Kartal Mustafa’nın izini sürüyor. Mustafa’nın kaçışı Korman ailesini de zora sokuyor. Mustafa’nın gidişi ile Derya’da yeni bir kararın eşiğine geliyor. Türkan’ın cezasını adalet mi yoksa Somer’in vicdanı mı kesecek merak ediliyor. Tüm bunlar ve daha fazlası bu akşam Üç Kız Kardeş yeni bölümde..

ÜÇ KIZ KARDEŞ OYUNCULARI

Salı günleri yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisi oyuncuları arasında Reha Özcan, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Gökberk Demirci, Benian Dönmez yer alıyor.

DİĞER VİDEOLAR