Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Üç Kız Kardeş 66 Bölüm İzle CANLI YAYIN! Kanal D Üç Kız Kardeş Son Bölüm Full İzle

Kanal D salı dizilerinden Üç Kız Kardeş yeni bölüm izle ekranı geldi. 12 Aralık Salı akşamı izleyici karşısına çıkan Üç Kız Kardeş 66. bölüme Türkan ile Rüçhan hesaplaşması damga vurdu. Komadan çıkan Rüçhan’ın Türkan için hazırladığı plan herkesi şoke etti. Türkan’ın dayanacak gücü kalmayınca Somer devreye girdi. Peki, Üç Kız Kardeş yeni bölümde neler olacak? İşte Üç Kız Kardeş 66 bölüm izle ekranı..

İclal Aydın’ın satış rekorları kıran Üç Kız Kardeş kitabından televizyona uyarlanan dizi saati geldi. 12 Aralık Salı günü dizi severlerin beğenisine sunulacak olan Üç Kız Kardeş yeni bölüm geldi. Kanal D salı günü dizileri arasında ilk sıraya yerleşen Üç Kız Kardeş dizisinde Rüçhan savaş boyalarını sürdü. Üç Kız Kardeş fragman damga vuran olaylar yeni bölümde yerini aldı. Bu akşam izleyicilerin gündemine giren Üç Kız Kardeş 66 bölüm izle ekranı açıldı. Türkan için hazırladığı planları tek tek işleme koyan Rüçhan bir kere daha felaketi yaşadı. Türkan kendi adaletinin peşine giderken gözlerin çevrildiği Somer onu yolundan çevirerek daha ağır ve duygusal bir esaretin içine hapsetti. Bu esaretle birlikte Somer de bu yaptığıyla huzursuz oldu. Kendiyle savaşmaya başlayan Somer Türkan’ı bu esaretten kurtaracak mı merak edildi. Rüçhan ise Türkan için sinsi planını hayata geçirdi. Acımasız intikamıyla Türkan’a nefes aldırmayan Rüçhan felaketi yaşadı. İşte Üç Kız Kardeş 66 bölüm izle ekranı..

12 ARALIK SALI ÜÇ KIZ KARDEŞ 66 BÖLÜM İZLE EKRANI İÇİN TIKLAYIN

ÜÇ KIZ KARDEŞ 66 BÖLÜM İZLE TEK PARÇA

Her hafta salı günleri ekrana gelen Üç Kız Kardeş yeni bölümde Rüçhan’ın Türkan planları işlemeye başlıyor. 12 Aralık Salı günü 66. bölümü izle izleyici karşısındaki yerini alan dizide Türkan, Somer’e isyan ediyor. Annesini komalık eden kişinin çok sevdiği Türkan olduğunu öğrenen Somer’in kalbi taşlaşıyor. Türkan, Somer’e yaşadıklarının çok ağır olduğunu ve cezasını fazla fazla çektiğini söylüyor. Yeni bölümde Türkan, Somer’in kendisine acı çektirmekten zevk aldığını söyleyince tüm gözler ona çevriliyor. Somer ise Türkan’a onu cezalandırarak kendisini de cezalandırdığını söyleyince olanlar oluyor. Üç Kız Kardeş 66. bölüme Türkan’ın, “Kalbimi yerinden söküp alabilsen yerine taş koyacaksın” sözü damga vuruyor. Kartal, Kormanlar Zeytinciliğin sonunu getirecek teklifini sunuyor. Somer Kartal’ın Mustafa üzerinden kurduğu manipülasyonlarına teslim olmuyor. Uzay, Dönüş’ün kalbini kazanma çabasıyla yeni sürprizlere hazırlanıyor. Bir an da kendini Serdar’ın karşısında buluyor. Serdar her ne kadar Dönüş’ü kaybettiğini düşünse de Uzay’ın Dönüş’ü kazanma yolculuğuna engel olmaya çalışıyor. Sevilen dizi Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’da..

ÜÇ KIZ KARDEŞ OYUNCULARI

12 Aralık Salı günü 66. bölümü izle ekrana gelen Üç Kız Kardeş oyuncuları Reha Özcan, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Gökberk Demirci, Benian Dönmez’den oluşuyor.

DİĞER VİDEOLAR