Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Üç Kız Kardeş 70 Bölüm FULL İZLE! Kanal D Üç Kız Kardeş Yeni Bölüm KESİNTİSİZ İzle! Üç Kız Kardeş Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça

Kanal D salı dizilerinden olan Üç Kız Kardeş 70. bölüm izle ekranı geldi. 16 Ocak Salı günü yayına giren Üç Kız Kardeş yeni bölüm Türkan’ın mutluluğu hüsrana dönüştü. Kartal tüm gerçekleri ortaya döktü. Yıllar önce tecavüz edilen Rüçhan’ın oğlu olan Kartal her şeyi Somer’e anlattı. İşte Üç Kız Kardeş 70 bölüm izle full HD tek parça ekranı..

Üç Kız Kardeş yeni bölüm başladı. Kanal D ekranında yayın hayatına devam eden Üç Kız Kardeş 70 bölüm izle ekranında yeni bölüm neler olacak merak konusu oldu. 16 Ocak Salı günü ekrandaki yerini alan Kanal D Üç Kız Kardeş son bölüm izle ekranında Tarkan tüm gerçekleri açığa çıkardı. Her hafta salı günü yeni bölümü yayınlanan Üç Kız Kardeş 70 bölüm full izle ekranında Türkan’ın mutluluğu hüsrana mı dönüşecek belli oldu. Türkan, romantik akşam yemeği hazırlayıp Somer’e sürpriz yapınca her şey açığa çıktı. Somer, karşısında kendisini yeniden sevdiğini söyleyen Türkan’ı kabul edecek mi merak eden izleyiciye son dakika bilgisi geldi. İşte Üç Kız Kardeş 70. bölüm izle full hd tek parça ekranı..

ÜÇ KIZ KARDEŞ 70. BÖLÜM İZLE FULL HD TEK PARÇA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

ÜÇ KIZ KARDEŞ 70 BÖLÜM FULL İZLE

16 Ocak Salı günü ekrana gelen Üç Kız Kardeş 70 bölüm başladı. Her hafta salı günleri ekrana gelen Üç Kız Kardeş yeni bölümde Kartal’ın Rüçhan’ın oğlu olduğu ortaya çıktı. Acı gerçekleri öğrenen Somer şaşkınlığını geride bırakamadı. Somer Rüçhan’ın geçmişindeki acı gerçeği öğrenip sarsıldı. Yıllar önce tecavüze uğradığı için tüm geçmişini unutmak isteyen Rüçhan henüz oğlunun varlığından bir haber mezarını aramaya devam ederken gerçek açığa çıktı. Müjgan ona yardım etmeye çalışsa da başarısız oldu. Diğer taraftan Somer’de kardeşinin izini sürmeye devam edince gerçek açığa çıktı. Kartal artık Adnan’ın Rüçhan’la olan kan bağını öğrenci ve daha da huzursuz olmaya başladı. Üç Kız Kardeş 70. bölüm izle ekranında Türkan ise Rüçhan’a karşı duygulu, acısını yüreğinde hissederken Somer’in üzüntüsüne de ortak olmaya çalıştı. Somer’in uzaklığının farkına varan Türkan ona moral vermek için güzel bir plan yaptı ancak asıl sürprizi Türkan yaşadı. Türkan’ın sürprizine Somer’in cevabı ne olacak bu bölümde belli olacak. Üç Kız Kardeş yeni bölüm 16 Ocak Salı akşamı saat 20.00’de Kanal D’de..

ÜÇ KIZ KARDEŞ OYUNCULARI

Reha Özcan

Berker Güven

Özgü Kaya

Almila Ada

Melisa Berberoğlu

Veda Yurtsever

Tayfun Eraslan

Gökberk Demirci

Benian Dönmez

DİĞER VİDEOLAR