Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Üç Kız Kardeş Müjgan Kimdir? Aydan Şener Kaç Yaşında? Aydan Şener Son Hali

Kanal D’nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş kadrosu güçlendi. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Üç Kız Kardeş dizisinde Müjgan rolüne bürünen Aydan Şener kaç yaşında merak edildi. Tüm senaryonun değiştiği Üç Kız Kardeş dizisinde Müjgan’ın gelişi her şeyi değiştirdi. İşte Üç Kız Kardeş Aydan Şener hayatı..

Kanal D'nin sevilen dizisi

İclal Aydın’ın aynı adlı eserinden televizyona uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisine yeni isimler geldi. Berker Güven, Özgü Kaya gibi isimlerin yer aldığı Üç Kız Kardeş dizisinin kadrosuna 1981 yılında Türkiye güzeli Aydan Şener dahil oldu. Kanal D’nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş’in kadrosuna katılan Aydan Şener dizinin dinamiğini değiştirdi. Son bölümde Somer, Kartal ile Türkan’ın evlendiğini duyunca adeta deliye döndü. Somer geri döndü ve Türkan’ı kaçırdı. Kartal ile kavgaya tutuşan Somer, Türkan’ın kendisine ait olduğunu söyledi. Tüm bunların yaşandığı yapıma Müjgan rolüyle dahil olan Aydan Şener araştırıldı. Peki, Üç Kız Kardeş Müjgan nasıl bir rol? İşte yanıtı..

ÜÇ KIZ KARDEŞ MÜJGAN KARAKTERİ

Üç Kız Kardeş dizisinde Müjgan karakterini canlandıran Aydan Şener bugün akşam ekrana gelecek yeni bölümde izleyici karşısına çıkacak. Dizi için, “Yeşilçam ruhunu Üç Kız Kardeş setinde buldum. Gerçekten çok sıcak bir ekip” diyen Aydan Şener rolüne dair konuştu. “Şehir dışı işler aslında bana zor geliyor. Ama bu rolü çok sevdim” diyen Aydan Şener Müjgan karakterini yorumladı. Devamında, “Uzun süredir istediğim bir karakterdi. Geçen hafta sete başladık. Çok da keyifli geçti. Rolü sevdim. Mutsuz bir evlilik geçirmiş. Oğluyla yanlış anlaşılmadan dolayı arası hiç iyi olmayan bir anne. Ayvalık’a yerleşiyor, orada Sadık’la ve aileyle yolları kesişiyor. Çok güçlü bir kadın. Yeri geliyor çapasını kendisi yapıyor. Traktöre biniyor. Yani mücadeleci bir karakter. Yaşamadım çünkü o karakterler yine var. Hikaye bir yönden aynı şekilde devam edecek. Ben sadece o kasabaya yeni gelen bir kadın olacağım. Kimse kimsenin yerine gelmiyor sonuçta. Ben bir dezavantajı olacağını düşünmüyorum” dedi.

AYDAN ŞENER KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

1 Mart 1963 Kilis doğumlu Aydan Şener aslen Kırım Tatarıdır. Ortaokul ve lise eğitimini Bursa Lisesinde tamamladı. 1981 yılında Türkiye güzeli seçilen Aydan Şener aynı yıl Miss World güzellik yarışmasında Türkiye’yi temsil etti. Kısa bir süre mankenlik yaptıktan sonra 1983 yılında Küçük Ağa televizyon dizisi ile oyunculuk yaşamına başladı. 1986 yılında Kenan Kalav ile rol aldığı Çalıkuşu dizisi ile geniş çaplı bir üne kavuşan Aydan Şener Daha tiyatro oyunculuğuna başladı. 1983’te futbolcu Ayhan Akbin ile evlenen Aydan Şener’in Ecem adında bir kız çocuğu var.

DİZİ VE FİLMLER

Bay Alkol’ü Takdimimdir-1981

Küçük Ağa- 1983

Çalıkuşu- 1986

Utanç Yıllar-1987

Yeniden Doğmak-1987

Samanyolu- 1987

Fatih-Harbiye- 1990

Yol Palas Cinayeti- 1991

İki Kız Karde- 1992

Hayatın İçinden- 1993

Sevgi Oyunu-1994

Gül ve Diken-1995

Gölge Çiçeği- 1995

Zühre- 1996

Ay Işığında Saklıdır- 1996

Bir Aşkın Bittiği Yer- 1996

Tutku- 1996

Nefes Alamıyorum- 1996

Yüzleşme- 1997

Ah Nalan Ah- 1997

Nice Yıllardan Sonra- 1997

AYDAN ŞENER INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN