Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Üç Kız Kardeş yeni sezon ne zaman? Üç Kız Kardeş saat kaçta, hangi kanalda?

Kanal D’nin sevilen yapımı Üç Kız Kardeş hikayesi kaldığı yerden devam ediyor. 19 Eylül Salı TV yayın akışı listesine göz gezdiren izleyiciler Üç Kız Kardeş yeni sezon ne zaman araştırıyor. Peki, Üç Kız Kardeş hangi kanalda? Saat kaçta? İşte yanıtı..

Bu haberin fotoğrafı yok

Üç Kız Kardeş yeni sezon ne zaman? Üç Kız Kardeş saat kaçta, hangi kanalda?

İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya gibi ünlü isimlerin başrollerini paylaştığı Üç Kız Kardeş dizisi yeni sezona başladı. Haziran ayından bu yana ekranda olmayan yapımın yeni bölüm tarihi ve saati belli oldu. Dönüş, Derya ve Türkan’ın hayat hikayesinde nelerin değiştiğini merak eden izleyiciler ekran karşısında yerini almaya hazırlandı. Peki, Üç Kız Kardeş yeni sezon ne zaman başlıyor? İşte yanıtı..

ÜÇ KIZ KARDEŞ YENİ SEZON NE ZAMAN?

13 Haziran Salı akşamı yayınlanan 53. bölüm ile sezon finali yapan Üç Kız Kardeş dizisi yeni sezona başlıyor. Üç Kız Kardeş fanları için hemen söyleyelim ki sevilen dizi 19 Eylül Salı akşamı saat 20.00’da yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında olacak. 

ÜÇ KIZ KARDEŞ DİZİSİ OYUNCULARI

Reha Özcan

İclal Aydın

Berker Güven

Özgü Kaya

Melisa Berberoğlu

Almila Ada

Veda Yurtsever

ÜÇ KIZ KARDEŞ SON BÖLÜM

Dönüş geçmişiyle kavuşmak için çok istekli olsa da beklediği kucak ona kolayca açılmaz. Tüm sonuçlarına rağmen çıktığı yoldan vazgeçmez. Yazdığı kitabın etkileri tüm aileye sirayet eder. Derya, Mustafa’ya haber vermeden kendi hayatına dair plan yapar. Dönüş’e açıkladığı gerçekler yüzünden ailesiyle de kopma noktasına gelir. Derya tüm yaşadıklarından sonra gözünü karartıp, fevri kararlar verir. Somer, Kiraz’ın velayetini Mine’den alır. Dönüş’ün yazdığı kitap, Türkan ve Somer’in aralarında sulh sağlamalarına vesile olur. Türkan’ın farkında olmadan yaptığı bir hareket, Kartal’ı içine düştüğü karanlıktan az da olsa çıkarmaya başlar. 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!