ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? 2024-2025 MEB Ücretli Öğretmen Başvuru Sonuçları

9 Eylül Pazartesi günü başlayacak 2024-2025 eğitim öğretim yılı için ücretli öğretmenlik başvuruları alındı. Öğrencileriyle buluşmayı bekleyen binlerce öğretmen için ücretli başvuru sonuçları merak edildi. Peki, ücretli öğretmenlik sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte MEB ücretli öğretmenlik başvuru sonuçları..

ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? 2024-2025 MEB Ücretli Öğretmen Başvuru Sonuçları

MEB ücretli öğretmen başvuru sonuçları beklenmeye başladı. Bu yıl 9 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan 2024-2025 eğitim öğretim yılı için ücretli öğretmen başvuruları sona erdi. Öğrencilerine kavuşmak için gün sayan öğretmenlerin beklediği sonuç ekranı ne zaman açılacak merak konusu oldu. Ücretli öğretmenlik başvuruları sorgulanmaya başladı. Peki, ücretli öğretmenlik sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte MEB ücretli öğretmenlik başvuru sonuçları..

ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Ücretli öğretmenlik sonuçları başvuru yaptığınız il ve ilçelere göre değişkenlik gösteriyor. Ücretli öğretmenlik başvuruları e-Devlet ekranı üzerinden tamamlandı. 2024-2025 eğitim öğretim yılı için ücretli öğretmenlik başvurularını yapan adayların başvuru yaptığı İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri sayfasına girerek ön başvuru sonuçlarını araştırması gerekiyor.

ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK BAŞVURU ŞARTLARI

-Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

-Kamu haklarından mahrum bulunmamak

-Kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suç işlememek

-Askerlikten muaf olmak

Kaynak: Şermin Temur