Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

UEFA Konferans Ligi Kura Çekimi CANLI İZLE: Konferans Ligi Kura Çekimi Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? UEFA Konferans Ligi Son 16 Kura Çekimi

Konferans Ligi kura çekimi geri sayım başladı. Taraftarların odak noktası olan Fenerbahçe’nin muhtemel rakipleri belli oldu. İsviçre Nyon kentinde bulunan UEFA merkezinde yapılacak olan konferans ligi kura çekimi saat kaçta, hangi kanalda merak edildi. Peki, UEFA konferans ligi kura çekimi ne zaman? İşte yanıtı..

Konferans Ligi kura çekimi

UEFA Konferans Ligi kura çekimi için heyecan dorukta. Fenerbahçe’nin muhtemel rakipleri belli oldu. Ajax, Olympiakos, Zagreb, Molde gibi konferans ligi takımları yerlerini aldı. Spor tutkunlarının dört gözle beklediği UEFA konferans ligi kura çekimi için heyecan başladı. İsviçre’nin Nyon kentinde bulunan UEFA merkezinde yapılacak olan konferans ligi kura çekimi saat bilgisi belli oldu. Taraftarların dört gözle beklediği UEFA konferans ligi son 16 kura çekimi ne zaman, konferans ligi kura çekimi saat kaçta soruları yanıt buldu. Peki, Galatasaray konferans ligi ne mi düştü? Konferans ligi kura çekimi hangi kanalda? İşte merak edilen konferans ligi takımları..

UEFA KONFERANS LİGİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

UEFA Konferans Ligi kura çekimi belli oldu. Fenerbahçe’nin son 16 turundaki rakibinin belli olacağı konferans takımı kura çekim zamanı belli oldu. UEFA konferans ligi kura çekimi 23 Şubat Cuma günü saat 15.00’te başlayacak. Avrupa Ligi kura çekimi tamamlandıktan sonra Konferans Ligi kura çekimi start alacak. Konferans Ligi kura çekimi Exxen üzerinden canlı olarak izlenebilecek.

KONFERANS LİGİ TAKIMLARI

Konferans Ligi takımları araştırması yapan vatandaşlar için güncel liste geldi. Play-off maçlarını tamamlayan sarı lacivertli Fenerbahçe grubunu lider tamamladı. Doğrudan son 16 turuna katılmaya hak kazanan Fenerbahçe kurada play-off turundan gelen takımlardan biriyle eşleşecek. Konferans Ligi’nde play-off turu rövanş maçlarının bitişiyle Fenerbahçe’nin muhtemel rakipleri şu şekilde olacak; Ajax, Olympiakos, Dinamo Zagreb, Molde, Union SG, Maccabi Haifa, Servette ve Sturm Graz.