Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Uğur Saral KYÖD için yeniden aday!

Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği Başkanı Uğur Saral 12 Mayıs günü yapılacak 17. Olağan Genel Kurulda aday olduğunu duyurdu.


Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği

1947 yılından beri İzmit’te faaliyet gösteren Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği (KYÖD) genel kurula gidiyor. 2022 yılından bu yana başkanlık görevini Uğur Saral’ın üstlendiği KYÖD, 12 Mayıs Pazar günü seçimli genel kurul yapacak. 2 yıldır başkanlık görevini yürüten Uğur Saral, yeni dönemde aday olacağını duyurdu. Yaklaşık 500 üyenin oy kullanma hakkının bulunduğu kongrede 9 kişilik Yönetim Kurulu 5 kişilik Disiplin Kurulu ve ve 3 Kişilik Denetim Kurulu üyesi seçilecek.

“İYİ BİR DÖNEM GEÇİRDİK”

Adaylığını duyuran Saral yaptığı yazılı açıklamada, “Kocaeli’nin en güçlü, en birikimli sivil toplum örgütlerinin başında gelen Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği’nin (KYÖD) yönetim kurulu olarak görev başında olduğumuz 2 yıl boyunca verdiğimiz sözleri tutmanın gururunu yaşıyoruz. Önceki dönem başkanlarımız ve üyelerimizden aldığımız güçle, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlılığımız ve kentimize duyduğumuz sorumlulukla, güçlü ve aydınlık nesiller yetiştirme inancımızla, KYÖD Yönetimi olarak iyi bir dönem geçirdiğimiz inancını taşımaktayız.

“DEĞİŞİMDE ÖNCÜ KADRO”

2 yılda 250 öğrenciye burs verilmesini sağlayan, 140 yeni üye ile KYÖD’ün büyümesi için emek harcayan, çok çeşitli projelerle kentte ses getiren, kent ya da ülke gündemine dönük gelişmelere kayıtsız kalmayan KYÖD’ün çok değerli yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma teşekkür ederken, 12 Mayıs 2024 Pazar günü yapılacak olan genel kurulda yeniden KYÖD Başkanlığına aday olduğumu kamuoyuna duyurmak isterim. Daha güçlü bir KYÖD için değişimde öncü kadromuzla canla başla çalışmaya devam” ifadelerini kullandı.