Ulaş Yıldız mahalle temsilcileri ile bir araya geldi! “Değişim” mesajı!

CHP’li İzmit Belediye Başkan Aday Adayı Ulaş Yıldız, partisinin mahalle temsilcileri ile bir araya geldiği toplantıda birlik ve değişim mesajı verdi.

Ulaş Yıldız mahalle temsilcileri ile bir araya geldi! “Değişim” mesajı!

Cumhuriyet Halk Partisi’nden İzmit Belediye Başkan Aday Adayı olan Özko Alüminyum firmasının sahibi Ulaş Yıldız, aday adaylığı çalışması kapsamında bugün CHP İzmit mahalle temsilcileri ile bir araya geldi. Yahya Kaptan Mahallesinde bulunan Ramada Plaza Hotel'de düzenlenen programa mahalle temsilcilerinin ilgi gösterdi. Temsilciler ile yakından ilgilenen Ulaş Yıldız neden aday olduğunu anlattı.

"CHP’DEN KOPMADIK”

Mahalle temsilcilerinin görüşünü almak için davet ettiklerini ifade eden Yıldız konuşmasında, “Bugün gelinen noktada farklı açılımlarla sizlerle birlikteyiz. Bugün sizlerin arasında yeni gibi gözüken bir arkadaşınız olarak kendimi tanıtmak istedim. Biz sosyal demokrat bir aileden geliyoruz. Babam 1975 yılında bu parti üyesiydi. Babam ciddi siyaset yaptı. Onun vefatından sonra biz çok siyaset yapamadık ama CHP’den de kopmadık. Her daim cevap vermeye çalıştık. Bugün geldiğimiz noktada CHP’de yeni bir sayfa açılıyor.

“BÖLÜŞTÜRÜCÜ SİYASET İÇİN GELMEDİM”

Değişim ve dönüşüm noktasında parti büyüklerinin de bizlerle görüşmesi yaptık. Aday olurum olamam şunu vurgulamak istiyorum. Ben bölüştürücü siyaset için gelmedim. Birlik ve beraberlik nasıl sağlanır hizmet nasıl yapılır önceliğim bu. Çok yoğun görüşmeler içerisindeyim. Biz bir olmalıyız. Bir olduğumuz noktada başarılmayacak bir şey yok. Biz olarak ne yapabiliriz daha disiplinli çalışmalıyız.

DEĞİŞİMİ SAĞLAYABİLİRİZ

Değişim hareketi ile ortaya çıkarak CHP’ye bir heyecan getirebileceğimi düşünüyorum. Diğer partilerde de arkadaşlarım var. Ortak değerlere hitap etme noktası toplu bir başarıyı getirecektir. Kendi içimizde siyaset yapmak bize kaybettirir. Genel merkezin programlarını takip ettiğimiz noktada başarısızlığa inanmıyorum. Daha güzel yarınlara, bir olmak dileğiyle" dedi.

Ulaş Yıldız mahalle temsilcileri ile bir araya geldi! “Değişim” mesajı! - Resim : 1

Ulaş Yıldız mahalle temsilcileri ile bir araya geldi! “Değişim” mesajı! - Resim : 2

Kaynak: HABER MERKEZİ