Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ülkü Ocakları’ndan uyuşturucuya karşı farkındalık gösterisi

Kandıra Ülkü Ocakları’nın ev sahipliğinde, madde bağımlığıyla mücadele kapsamında farkındalık yaratmak için “Hayatın Umudu” isimli tiyatro gösterisi düzenlendi. Tiyatro gösterisine Ülkü ocakları İl Başkanı Abdülkadir Özdemir’de katıldı. Özdemir, “Türkiye gençliği son zamanlarda adeta abluka altına alınıyor. Bunun dimdik karşısında duracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Kandıra Ülkü Ocakları’nın ev

Uyuşturucuya karşı farkındalık oluşturmak için Kandıra Ülkü Ocakları’nın ev sahipliğinde, “Hayatın Umudu” isimli tiyatro gösterisi düzenlendi. Tiyatro gösterisine Kocaeli İl Başkanı Abdülkadir Özdemir’de katıldı. Özdemir yaptığı açıklamada; “Uyuşturucu maddeler Türkiye gençliğine son zamanlarda adeta abluka altına alıyor. Bizim damarlarımızdaki asil kanı kirleterek Türk gençliğine ağır bir darbe vurmak istiyorlar. Bunun dimdik karşısında duracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

“BUNUN DİMDİK KARŞISINDA OLACAĞIZ”

Tiyatro gösterisindeki programda açıklamalarda bulunan gösterisine Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Abdülkadir Özdemir, Kocaeli’deki 12 ilçede de programlar yaptıklarını söyledi. Özdemir, “Uyuşturucu maddeler Türkiye gençliğini son zamanlarda adeta abluka altına alıyor bizim damarlarımızdaki asil kanı kirleterek Türk gençliğine ağır bir darbe vurmak istiyorlar bunun dimdik karşısında duracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Maddeyle mücadele kolluk kuvvetlerinin asli görevidir ve bunu da yaptıklarına şüphemiz yoktur” dedi.

“KUŞAK İSİMLERİYLE SINIFLANDIRILIYORLAR”

“Ülkü ocakları olarak seminerlerle ve sosyo- kültürel faaliyetlerle birlikte gençlerimize aktarmaya çalışıyoruz çünkü Türk gençliği öyle bir gençlik ki Çanakkale Savaşı’na gittiğinde arkasından ‘Hey On Beşli On Beşli” diye şarkılar yazdırmıştır. Şimdi on beş yaşındaki Türk gençlerimize x, y, z gibi kuşak adlarıyla ticari argümanlar adı altında sınıflandırmaya ve ayrıştırmaya çalışıyorlar” diye konuştu.

“SİZLER BİRER TÜRK BAYRAĞI’SINIZ”

Gençlerin birer Türk Bayrağı olduğunu ve bayrağı asla yere düşürmeyeceklerini, düşürmek isteyenlerin de gücünün yetmeyeceğini söyleyen Kocaeli İl Başkanı Abdülkadir Özdemir; “Bugün burada çok siyasi konuşmalara girmek istemiyorum aslı amaç gençlerimize tiyatro gösterisi izletmek ve sunmak. Bizi hiçbir programımızda yalnız bırakmayan Kaynarca Belediyesi tiyatro ekibine çok teşekkür ediyorum. Konuşamama Atatürk’ün sözleriyle son veriyorum, ‘Muhtaç olduğunuz kudret damarlarınızdaki asil kanda mevcuttur. Varlığım Türk varlığına armağan olsun. Ne mutlu Türk’üm diyene’” dedi.