Uluslar Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye'nin rakipleri kimler olabilir?

Uluslar Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye'nin rakipleri kimler olabilir?

Uluslar Ligi kura çekimi, A Milli Takımımızın B Ligi'ndeki rakiplerini belirleyecek. 2024/25 UEFA Uluslar Ligi kuraları, Fransa'nın başkenti Paris'te gerçekleşecek. Türkiye'nin B Ligi'nde mücadele edeceği turnuvada, rakiplerinin kimler olacağı merakla bekleniyor. İngiltere'nin de olası bir rakip olduğu B Ligi'nde, Avusturya, Çekya ve Galler gibi takımlar da yer alıyor.

Uluslar Ligi kura çekimi 8 Şubat'ta, Fransa’nın başkenti Paris’teki Maison de la Mutualité Konferans Merkezi'nde TSİ 20.00'de yapılacak. Bu heyecan dolu etkinlik, TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Turnuvaya 4. torbadan katılacak olan Türkiye, ilk maçını Eylül ayında oynayacak. 16 takımın 4 farklı grupta mücadele edeceği karşılaşmalar, Kasım ayına kadar devam edecek. Türkiye'nin muhtemel rakipleri ise şu torbalardan gelecek:

    1. torba: Avusturya, Çekya, İngiltere, Galler
    1. torba: Finlandiya, Ukrayna, İzlanda, Norveç
    1. torba: Slovenya, İrlanda, Arnavutluk, Karadağ
    1. torba: Gürcistan, Yunanistan, Türkiye, Kazakistan.

UEFA Uluslar Ligi karşılaşmaları 5 Eylül - 19 Kasım 2024 tarihleri arasında oynanacak. A Ligi'nin çeyrek final müsabakaları ile terfi/küme düşme maçları ise 20-25 Mart 2025 tarihleri arasında gerçekleşecek. Bu heyecan dolu maçlar, futbolseverleri ekran başına kilitleyecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ