Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ulvi Yılmaz sinyali verdi

İŞKUR İl Müdürü Ulvi Yılmaz’dan ince paylaşım. Adaylık mesajı mı verdi?

İŞKUR İl Müdürü Ulvi

İŞKUR İl Müdürü Ulvi Yılmaz, 2018 yerel seçimleri öncesi görevinden istifa etmiş ve AK Parti Başiskele Belediye Başkan aday adayı olmuştu. O dönem aday gösterilmeyen Ulvi Yılmaz, daha sonra İŞKUR İl Müdürlüğü görevine geri dönmüştü. Yılmaz, son 5 yıldır bu görevine devam ediyor.

DOĞUM GÜNÜ MESAJI

İŞKUR İl Müdürü Ulvi Yılmaz bugün sosyal medya hesabından hayli dikkat çeken bir fotoğraf paylaştı. Doğum günü nedeniyle bir mesaj paylaşan Yılmaz, “Zaman su gibi akıyor, bu gün yaş 54 oldu,  ariyan, yazan, düşünen herkezden Allah razı olsun, rabbim hayırlı ömür yasayan, millete faydali olan hayırlı kul, hayırlı ümmet, hayırlı evlat olmamızı Rabbim nasip eylesin, tum dostlara selam ve saygılarımla” ifadelerini kullandı.

2018 YILINDAN

Ulvi Yılmaz bu mesajını paylaşırken en başta kullandığı fotoğraf ise dikkatleri çekti. MİKAV Onursal Başkanı, Rize eski milletvekili ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz’ın babası Şevki Yılmaz’ın yeğeni olan Ulvi Yılmaz, 2018 yılında aday adaylık başvurusu yaptığı fotoğrafı yayınladığı mesajında en başa koydu.

ŞANSINI DENEYECEK Mİ?

İŞKUR İl Müdürü Ulvi Yılmaz’ın bu hamlesiyle  yeniden Başiskele Belediye Başkan aday adaylığı sinyali verdiği de konuşulmaya başlandı. Bakalım fotoğrafın yorumlandığı gibi Ulvi Yılmaz önümüzdeki aylarda aday adaylık süreci başladığında yeniden şansını deneyecek mi? Göreceğiz…