Ümit Özdağ: Teğmenler de imam hatipliler de bizim çocuklarımız

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ partisinin il kongresine katılmak için bugün Kocaeli’ye geldi. Programda konuşan Özdağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “Teğmenler de, imam hatipliler de bizim çocuklarımız. Onları birbirine düşman edemezsiniz” diyerek seslendi.

Ümit Özdağ: Teğmenler de imam hatipliler de bizim çocuklarımız

Zafer Partisi Kocaeli 2. Olağan Kongresi bugün Otel Asya’da gerçekleşti. Mevcut Başkan Ender Oğuz’un tek aday olduğu kongrede yeni yönetim seçildi. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın katıldığı kongreye Zafer Partisi Genel Sekreteri Cezmi Polat, Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Hasan Basri Akşener, Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu, Kocaeli Kandıra Kültür ve Çevre Derneği Başkanı Adem Arı ve Yardımcısı Orhan Günen, Kocaeli Tokatlılar Başkanı Turan Şahin, Kocaeli Yozgatlılar Derneği Başkanı Murat Davut, Kocaeli Çukurovalılar Dernek Başkanı Erdoğan Davut, genel merkez yöneticileri, ilçe başkanları ve parti yöneticileri katıldı. Kongrenin divan başkanlığını Zafer Partisi Genel Sekreteri Cezmi Polat yaptı. Kocaeli Kandıra Kültür ve Çevre Derneği üyeleri programa ‘Çöp depolama alanı çed raporuna hayır’ pankartları ile katıldı.

“GIDA ENFLASYONUNDA 1’NCİ SIRADAYIZ”

Kongrede konuşan Genel Başkan Ümit Özdağ ülke gündemine dair konuştu. Özdağ yaptığı konuşmada, “Türkiye’de ilk il kongresini yaptığınız için teşekkür ederim. Ülkemiz ağır bir ekonomik krizden geçti. Vatandaşlarımızın milli gelirden aldığı pay azaldı ve azalmaya devam ediyor. 85 yaşında bir nene sokakta kağıt mendil satarak evine ekmek götürmenin mücadelesini veriyor. 16 milyon emekli ve yetimler aldıkları az maaşla geçinmeye çalışıyorlar. Dünyada gıda enflasyonunda yüzde 60 ile 1’inci sıradayız. Gıda fiyatları her gün artıyor. Vatandaşlarımızın sebze alamadığı için pazarlar kapandıktan sonra atılan sebze ve meyveyi toplamak zorunda kalıyor.

“ERDOĞAN KONTROLÜ KAYBEDİYOR”

Erdoğan her geçen gün kontrolü kaybediyor. Ülkeyi yönetemeyen Erdoğan milleti kutuplaştırmaya devam ediyor. Vatandaşları bölmeye devam ediyor. Bunun örneğini sokak köpeklerini katliama getiren yasa tasarısında görüyoruz. Evet sokak köpekleri bir sorundur. Ancak sorun böyle çözülmez, biz sorunun çözümünü 2 sene önce ortaya koyduk.

“TEĞMENLER DE İMAM HATİPLİLER DE BİZİM ÇOCUKLARIMIZ”

Bu kutuplaştırmanın bir diğer örneğini genç subayların tören sonrasındaki ettikleri yemin ve kılıçlarını çekmesine gösterdiği tepkide de görüyoruz. Olayın üzerinden 8 gün geçince imam hatipliler toplantısında teğmenleri imam hatiplere ihbar ediyor ve linç ettiriyor. Amacı yine toplumu bölmek. Oysa harbiyeliler de, imam hatipliler de bizim çocuklarımız. Hepsi bizim evlatlarımız. Yarın bu ülkeye yapılacak saldırıda Türk çocukları ülkemizi koruyacak. Onları böyle birbirime düşman edemezsin.

“AĞIR ÜLKE SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ”

O teğmenler kılıçlarını terör örgütlerine, Türkiye düşmanlarına karşı kaldırdılar. Teğmenlerimizi buradan saygı ile selamlıyorum. Erdoğan ülkeyi yönetemediği için ülkeyi kutuplaştırma tuzağını uyguluyor. Biz islamiyeti AK Parti’den öğrenmedik Hoca Ahmet Yesevi’den öğrendik. Nedne bu ülkede Türk milletini 2’nci 3. Sınıf haline getiriyorsunuz? Sosyal yardımı arttıran bir ülke, ekonomik olarak kötüye gidiyor demektir. Biz Zafer Partisi olarak ağır ülke sorunlarını çözmen için söz veriyoruz.

“SINIRLARI MAYINLARLA DÖŞEYECEĞİZ”

Biz 13 milyon sığınmacı ve kaçağı geri yollayacağız. Bu dünya tarihinin en büyük geriye göç operasyonu. Bizim planladığımız Anadolu kalesi ile geriye fönüş 13 milyondan fazla insanı kapsıyor. 7 milyon Suriye’ye gidecek, 2 milyon Afganistan’a geri dönecek. Bizim sınırlarımız delik deşik, biz göçlere karşı ülkemizi koruyamıyoruz. Geçenlerde Suriye’den kaçan deve kuşu Kilis sınırından ülkemize girdi. Sınırlarımızı mayınlarla döşeyeceğiz. Mayın kalleş bir siyah değildir. Mert bir siyahtır. Çünkü oraya yazarsınız ‘Dikkat mayınlı bölge geçmeyin.’ Zaten dağın başından sınıra geçiyorsanız niyetiniz kötüdür” sözlerine yer verdi.

Ümit Özdağ: Teğmenler de imam hatipliler de bizim çocuklarımız - Resim : 1

Ümit Özdağ: Teğmenler de imam hatipliler de bizim çocuklarımız - Resim : 2

Kaynak: Cansu Kızılkaya