Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ümit Özdağ’a Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik Etme suçundan soruşturma açıldı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ hakkında “Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme” ve “Yanıltıcı bilgiyi alenen yayma” suçlarından soruşturma açtı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Zafer

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ’a Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma açıldı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Özdağ’a “Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme” ve “Yanıltıcı bilgiyi alenen yayma” suçlarından soruşturma başlatıldı.

“BENİ HAPSE ATMAKLA KORKUTAMAZSINIZ”

Ümit Özdağ’a karara sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi. Özdağ paylaşımında; “Türkiye’de 13 milyon sığınmacı ve kaçak var. Bunlara on milyarlarca dolar harcadık ve harcıyoruz. Erdoğan’ın yanlış politikalarından dolayı ülkemizde emperyalizmin her an istismar edebileceği bir sosyolojik yapı oluştu. Göç enflasyonu azdırdı, pahalılığı ve işsizliği artırdı. Sınırlarımız delik deşik oldu. Gençlerimiz uyuşturucu batağında. Birçok gencimiz sığınmacılar tarafından öldürüldü. Suriyeliler Türklerde 3 kat hızlı artıyor. Bunları söylemek ve 13 milyon sığınmacı ve kaçağı geri yollamak için siyasi mücadeleye devam edeceğiz. Beni hapse atmakla korkutamazsınız. Bu güzel ülkenin Lübnan ve Suriye olmaması için verdiğimiz mücadeleyi kararlılıkla sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.