Umuttepe'deki kazada kahreden detay!

Kocaeli’de kanser tedavisi gören oğlunu götürdükleri hastaneden döndükleri esnada meydana gelen kazada baba Turgay Mert hayatını kaybederken, eşi ve oğlu yaralanmıştı. Hayatını kaybeden baba, memleketi Sakarya’da son yolculuğuna uğurlandı.

Umuttepe'deki kazada kahreden detay!

İzmit'in Baki Komsuoğlu Bulvarı Kabaoğlu mevkiinde meydana gelen kazada edinilen bilgiye göre, direksiyonda fenalaşan 42 yaşındaki Turgay Mert'in kontrolünden çıkan 54 ABJ 852 plakalı hafifi ticari araç ilk önce aydınlatma daha sonra da EDS direğine çarptı. Çarpmanın şiddetinden dolayı motor araçtan dışarıya fırlarken, Sürücü Turgay Mert ile eşi A.M.'nin (48) yanı sıra oğlu O.M. (16) araçta sıkıştı. Sürücüler kazayı gördükten sonra yardıma koşup durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi ve olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri gönderildi.

Umuttepe'deki kazada kahreden detay! - Resim : 1 YAŞAMINI YİTİRDİ

Olay yerine ulaşan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrasında A.M. ve O.M. araçtan çıkarılırken, kalbi duran Turgay Mert’e de sağlık ekipleri araç içinde dakikalarca kalp masajı yaptı. Kocaeli Şehir Hastanesi ile Kocaeli Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen baba, anne ve oğullarından baba Mert tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Umuttepe'deki kazada kahreden detay! - Resim : 2 HASTANEDEN DÖNÜYORLARDI

Ailenin, kanser tedavisi gören oğulları O.M. için Kocaeli Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne geldikleri ve eve dönüş yolunda kaza geçirdikleri öğrenildi. 42 yaşındaki Mert, hastane işlemleri sonrasında memleketi Sakarya’nın Serdivan ilçesine getirilerek, Kazımpaşa Mahallesi Merkez Camii’nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Adapazarı ilçesinde bulunan Emirsultan Mezarlığına defnedildi.

Umuttepe'deki kazada kahreden detay! - Resim : 3

Kaynak: İHA