Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ünal Özmural: İnsanlıktan nasibini almamış vekiller

Saadet Partisi Milletvekili Hasan Bitmez’in mecliste kalp krizi geçirmesi sonrası AK Parti sıralarından “Allah’ın gazabı böyle olur işte” seslerinin yükselmesine Ünal Özmural tepki gösterdi.

Saadet Partisi Milletvekili Hasan

TBMM’deki bütçe görüşmeleri esnasında söz alan Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına ve hükümetin İsrail’le ilişkilerine tepki gösterdi. Bitmez, konuşmasını bitirir bitirmez fenalaşıp yere düştü ve kafasını merdivenlere vurdu. İlk müdahaleyi doktor milletvekilleri yaparken, sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Bitmez’in durumunun kritik olduğunu açıkladı.

TEPKİ GÖSTERDİ

Bitmez’in yere düştüğü esnada AK Parti sıralarından “Allah’ın gazabı böyle olur işte” seslerinin yükselmesi ise TBMM kayıtlarına yansıdı. Akşam saatlerinde ortaya çıkan bilgi tepkilere de neden oldu. Duruma tepki gösteren isimlerden biri İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Ünal Özmural oldu. Özmural, “Siyaseten aynı görüşte olmayabilirsiniz. Eleştirileri ağır gelmiş fikirlerine katılmıyor olabilirsiniz” dedi.

“UTANIYORUM”

Ünal Özmural açıklamasının devamında, “Ama ne olursa olsun yere düşüp can çekişen bir insana yaptığı eleştirilerden dolayı ”Allah’ın sopası yok” diyecek kadar kin ve nefret duygusuna sahip, insanlıktan nasibini almamış vekillerin mecliste olmasından utanıyorum. İnsan olan herkesin bu şartlarda tek söyleyeceği şey acil şifalar dilemektir. Ben de vekilimize acil şifalar diliyorum” dedi.