Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ünlü astrolog Dinçer Güner ‘Etkisi 4 gün sürecek’ diyerek uyardı! Dini, ruhsal, psikolojik… Aman dikkat!

“Minik astro tüyolar” diyerek yeni güne ilişkin öngörülerini paylaşan ünlü astroloji uzmanı Dinçer Güner, gökyüsüznde gelişen olayların gündelik hayat üzerinde 4 gün boyunca etkili olacağını ifade etti. İşte ayrıntılar…

“Minik astro tüyolar” diyerek

Deprem felaketi döneminde ortaya koymuş olduğu öngörüleri ve sonrasında da seçim dönemi ile ilgili analizleri ile dikkatleri üzerine çeken astroloji uzmanı Dinçer Güner, son dönemlerde özellikle sosyal medya kullanıcıları tarafından yakın takip altına alındı. X (Twitter) ve Instagram hesapları üzerinden aktif olarak paylaşımlarda bulunan Güner, son olarak bugün ile ilgili öngörülerini paylaştı.

Yeni günde gökyüzünde gelişecek olan ‘üçgen açı’ ile ilgili bilgilendirmelerde bulunan astroloji uzmanı Dinçer Güner, günlerce devam edecek olan etkilere ilişkin detayları paylaştı. Yardımseverliğe ve hassasiyete dikkat çeken Güner, o paylaşımı ile sosyal medyanın gündemine oturdu.

“HASSAS VE ÖZENLİ OLABİLİRSİNİZ”

X hesabından yayınladığı paylaşımı aracılığı ile astroloji meraklılarını bilgilendiren Dinçer Güner, bugün Mars ile Neptün arasında üçgen açının oluşacağını ve bu durumun 4 gün boyunca etkili olacağını ifade etti. Bu süreçte yakın çevrenin ihtiyaçlarına karşı daha hassas ve özenli olunabileceğini belirten Güner, “Hayattan bir süre elinizi eteğinizi çekmek isteyebilir ve düşük enerjinizi artırmak için holistik terapilerden faydalanmaya başlayabilirsiniz” ifadelerini kullandı.

4 günlük etki kapsamında su ve deniz ile ilgili konulara eğilimin artabileceğini belirten Dinçer Güner, paylaşımının devamında şu ifadeleri kullandı: “Su kayağı yapabilir, sörf yapabilir, yüzebilir, ebru sanatı ile ilgilenebilir, bu konularda eğitim alabilirsiniz. Sinema, fotoğrafçılık, sahne ile ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Bugün spora başlamak için de idealdir.”

“KAVGALARI KAZANABİLİRSİNİZ”

Paylaşımının sonunda gerginlikler ile başa çıkılabilecek bir sürecin etkili olacağına dikkat çeken Dinçer Güner, şu ifadeleri kullandı: “Dini, ruhsal, psikolojik konulara hayatınızda daha çok yer verebilirsiniz. Tartışmaları, kavgaları, gerginlikleri, nezaket ile kazanmak oldukça mümkün. Bir insanı, bir hayvanı, bir bitkiyi kurtarmak için harekete geçilebilir zamanlar…”

Dinçer Güner’in Mars ile Neptün arasında oluşacak olan üçgen açıdan yola çıkarak yapmış olduğu bu astrolojik analizler, X kullanıcıları tarafından yorum yağmuruna tutuldu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!