Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ünlü gazeteci Bursa’da gözaltına alındı!

Ünlü gazeteci Bursa’da gözaltına alındı! Gerçek sonradan ortaya çıktı…

Ünlü gazeteci Bursa'da gözaltına

Karar Gazetesi yazarı Elif Çakır, önceki akşam Bursa’da kaldığı otelde hakkında arama kararı olduğu iddiasıyla gözaltına alındı. Bursa Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri, herhangi bir açıklama yapmadan Çakır’ı gözaltına alarak sağlık kontrolüne götürdü.

BAŞKA BİRİ

Elif Çakır, bir yanlışlık olduğunu belirterek itiraz etmesine rağmen, beş kişilik polis ekibi işlemleri sürdürdü. Yapılan incelemede, arandığı iddia edilen kişinin “Elif Çakır I…” adında başka biri olduğu, ayrıca TC kimlik numarasının da yanlış olduğu ortaya çıktı. Ancak bu bilgilere rağmen polis ekipleri, Elif Çakır’a yönelik işlemlere devam etti.

BİR BARDAK SUYU ÇOK GÖRDÜLER

İsim ve kimlik numarası kontrolü yapılmadan Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen Elif Çakır, yanlış işlem yapıldığı ve aranan kişi olmadığı anlaşılınca saatler sonra serbest bırakıldı. Olay sonrası açıklama yapan Elif Çakır, “Poliste kötü muamele yok derler ama en ağırını yaşattılar. Bir bardak suyu bile çok gördüler. Ülkenin adaletinin de kolluk kuvvetlerinin de durumu ortada” diyerek gözaltı sürecine tepki gösterdi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Türkiye’yi sarsan Narin cinayetinin çözümünde
Sıradaki Haber Narin Güran cinayetinde dikkat çeken gelişme!