Ünlü oyuncunun acı günü!

Ünlü oyuncunun büyük acısı! Sosyal medyadan duyurdu.

Ünlü oyuncunun acı günü!

Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla acı haberi açıkladı. Ünlü oyuncu Ayda Aksel sosyal medyadan yaptığı paylaşımla acı haberi paylaştı.

Aksel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla acı gününü sevenlerine ve Türkiye'ye duyurdu.

Ayda Aksel yaptığı paylaşımda babasının vefat ettiğini açıkladı. Ayda Aksel babası Mehmet Aksel'in vefat ettiğini; "Babam, canım, her şeyimi borçlu olduğum dünyanın en zarif adamı, umarım seni orada büyük aşkın annem karşılamıştır, kavuşmuşsunuzdur. Nurlar içinde uyuyun canlarım" sözleriyle açıkladı.

AYDA AKSEL KİMDİR?

Ayda Aksel, Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde eğitim görmüştür. İlkokul döneminde konservatuvarın bale ve viyolonsel bölümünde okumuş olan Ayda Aksel, reklam filmlerinde seslendirme yapmıştır. 15 yıl boyunca Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'nde kadrolu eleman olarak çalışmış ve daha sonra Sadri Alışık Tiyatrosu'nda görev almıştır. Ayrıca "Diyalog" adlı dergide dersler vermiştir.

Özel yaşamıyla ilgili olarak, Ayda Aksel iki kez evlenmiştir. İlk evliliğini inşaat mühendisi Halûk Semi Yüngül ile yapmış, bu evlilik 1993 yılında sona ermiştir. İkinci evliliğini ise elektrik teknisyeni Atilla Akıncıoğlu ile gerçekleştirmiştir. Eşi Atilla Akıncıoğlu, 2010 yılında vefat etmiştir. Ayda Aksel'in ilk eşinden Leyla adında bir kızı ve ikinci eşinden de Efe adında bir oğlu bulunmaktadır.

Ünlü oyuncunun acı günü! - Resim : 1

Ünlü oyuncunun acı günü! - Resim : 2