Ünlü şovmen eski sevgilisine geri döndü

İmam nikahı kıydıktan kısa bir süre yollarını ayıran Mehmet Ali Erbil ve 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan, Serdar Ortaç'ın araya girmesiyle barıştı.

Ünlü şovmen eski sevgilisine geri döndü

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Mehmet Ali Erbil geçtiğimiz aylarda Nokta Tv'de yayınlanan 'Başak Çokan ile Perde Arkası' programında yaptığı özel açıklamalarda 'Hayatımda ilk kez bir kadına sadık kalıyorum. Ve tek eşliyim. Gülseren benim hayatımı değiştirdi' demişti.

Bu açıklamanın üzerinden çok geçmeden ikilinin ayrılık haberleri şaşkınlık yarattı. Gülseren Ceylan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 'Mehmet Ali'nin yanında para yüzünden kaldığım düşünülüyor. Ve kimse bana bu ilişkide saygı duymuyor. Oysa resmi olarak karısı olsam bunların hiçbirisi olmaz' diyerek ayrılık sebebi olarak ünlü şovmenin evlilikten kaçmasını göstermişti.

Ancak aradan 1 ay geçmeden Mehmet Ali Erbil'in en yakın arkadaşı şarkıcı Serdar Ortaç devreye girerek ikiliyi bir balıkçıda bir araya getirerek barıştırdı. Yemekte ayrıca Derya Tuna ve Survivor yarışmacısı Nagihan Karadere'de vardı.

Mekan çıkışı gazetecilere konuşan ünlü sanatçı, Serdar Ortaç'ın araya girmesiyle Ceylan'la barıştıklarını söyleyerek "Serdar ikimizi de aradı siz birbiriniz olmadan yapamazsınız dedi. Bende dedim ki Gülseren olmadan olmuyor" ifadelerini kullandı. Çiftin yanına gelen Serdar Ortaç da, "Evet ben barıştırdım" ifadelerini kullandı. Yanlarındaki Derya Tuna'ya laf atan Erbil, "Nikah şahidimiz Derya abla ve Serdar olacak" şeklinde konuştu. İkilinin nikah masasına ne zaman oturacağı ise bilinmiyor.

Kaynak: Başak Çokan