Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ünlü’den Hürriyet’e: “Hayaller Paris, gerçekler İzmit”

Bugün yapılan İzmit Belediye Meclis Toplantısı’nın ardından AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi Hayrettin Ünlü Fatma Kaplan Hürriyet’e sert eleştirilerde bulundu.

Bugün yapılan İzmit Belediye

AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi Hayrettin Ünlü, bugün gerçekleşen İzmit Belediye Meclis Toplantısı’nın ardından önemli açıklamalarda bulundu. Ünlü, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ni eleştiren söylemlerine yanıt verdi.

GERÇEKLER İZMİT

Ünlü, Fatma Kaplan Hürriyet’in sıkça Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik eleştirilerde bulunduğunu belirtti. “Fatma Hanım’ı anlıyoruz. Hayaller Paris! Ama gerçekler İzmit,” diyen Ünlü, başkanın şehri yönetme konusundaki eksikliklerini vurguladı.

BİTİRDİĞİ TEK ESER YOK

Hayrettin Ünlü, Hürriyet’in görev süresi boyunca önemli projelerin tamamlanmadığını ifade etti. “6 yılda sıfırdan başlayıp bitirdiği tek bir eser yok,” diyen Ünlü, İzmit’in temizlik sorununa ve birçok projenin çürümeye terk edildiğine dikkat çekti. Özellikle, Yenişehir Mahallesi’nde AK Parti döneminde inşaatı bitirilen çok amaçlı hizmet binasına ve diğer projelere atıfta bulundu.

YILAN DEMEK YAKIŞMADI

Ünlü, Hürriyet’in metro projesine “yılan” demesinin İzmit’e zarar verdiğini savundu. “Sırf bu yüzden İzmit’e çağ atlatacak metroya ‘yılan’ demek, yakışmadı,” diyerek eleştirilerde bulundu. Ayrıca, Gebze Belediye Başkanı ile yaşanan polemiği gündeme getirerek, bu durumun çamur atma amaçlı olduğunu ifade etti. “Ya ne dediğinizi bilmiyorsunuz, ya da hayalleriniz gözünüzü kör etmiş; gerçeklikten kopmuşsunuz,” diyerek sözlerini sonlandırdı.