URUGUAY VE PARAGUAY maçı canlı izle, maç ne zaman, saat kaçta? Uruguay ve Paraguay

Uruguay ve Paraguay karşı karşıya gelecek. Maç ile ilgili tüm detaylar futbolseverler tarafından merak ediliyor. Özellikle yayın bilgileri araştırılıyor. Uruguay ve Paraguay maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

URUGUAY VE PARAGUAY maçı canlı izle, maç ne zaman, saat kaçta? Uruguay ve Paraguay

Uruguay ve Paraguay karşı karşıya gelecek. İki iddialı takımın karşılaşması heyecan yaratacak. Maç ile ilgili tüm detaylar merak ediliyor. Peki, Uruguay ve Paraguay maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Uruguay, son dönemde karışık bir performans sergiliyor. Hazırlık maçlarında Fildişi Sahili'ne kaybettiler (1-2), ancak Meksika'ya karşı 4-0 gibi etkileyici bir galibiyet aldılar. Amerika Kupası'nda Panama ve Bolivya'yı rahat yenerken, Brezilya ve Kolombiya gibi güçlü rakipler karşısında zorlandılar (Brezilya ile 0-0 berabere kaldılar, Kolombiya'ya 0-1 yenildiler). Son olarak, Kanada ile 2-2 berabere kaldılar ve Guatemala ile de 1-1 sonuç aldılar. Uruguay’ın Paraguay, Venezuela, ve Peru ile oynayacağı Dünya Kupası Elemeleri maçları, takımın form durumunu netleştirecek.

Paraguay ise son maçlarında daha durağan bir performans sergiliyor. Arjantin'e karşı 1-0 mağlup oldular, ancak Bolivya'ya karşı aldıkları 1-0'lık galibiyet önemliydi. Şili ile golsüz berabere kaldılar ve Kolombiya'ya 1-0 kaybettiler. Hazırlık maçlarında ise Peru ile 0-0 berabere kaldıktan sonra, Şili'ye 3-0 yenildiler ve Panama'yı 1-0 yendiler. Paraguay, son olarak Kosta Rika'ya 2-1 yenildi. Paraguay'ın da önünde Uruguay, Brezilya ve Ekvador gibi zorlu rakiplerle oynayacağı Dünya Kupası Elemeleri maçları bulunuyor.

Uruguay, Meksika ve Bolivya karşısındaki farklı galibiyetler dışında dalgalı bir performans sergiliyor, özellikle güçlü rakipler karşısında zorlanıyor. Paraguay ise savunma ağırlıklı bir oyun sergiliyor ve skoru koruma çabasına rağmen zorlu rakipler karşısında sıkıntı yaşıyor. 7 Eylül'deki Uruguay-Paraguay maçı, iki takımın da toparlanma çabası içinde olacağı bir mücadele olacak.

URUGUAY VE PARAGUAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Uruguay ve Paraguay maçı 02.30’da yayınlanacak

MUHTEMEL 11’LER

Uruguay - Son Maç Kadrosu Paraguay - Son Maç Kadrosu
Sergio Rochet Carlos Miguel Coronel
Jose Gimenez Gustavo Gomez
Ronald Araujo Omar Alderete
Sebastian Caceres Juan Jose Caceres
Matias Vina Matias Rojas
Facundo Pellistri Ramon Sosa
Nicolas De La Cruz Matias Espinoza
Federico Valverde Mathias Villasanti
Rodrigo Bentancur Adrian Cubas
Cristian Olivera Adam Bareiro
Darwin Nunez Antonio Sanabria
Kaynak: Senem Çalışkan