Ustalar gruplarını belirledi

Marmara Masterler Federasyon Ligi’nde kuralar çekildi. Toplam 17 takım şampiyonluk mücadele edecek.

Ustalar gruplarını belirledi

SON ŞAMPİYON KARTEPE MASTERLER’İN EV SAHİPLİNDE

Kısa adı MMFL Marmara Masterler Federasyon Ligi’nde mücadele edecek olan 17 takım gruplarını belirledi. Geçen sezon Bekirpaşa Masterler takımını penaltı vuruşları sonrası mağlup ederek şampiyon olan Kartepe Masterler’in ev sahipliğinde buluşmada MMFL Başkanı İsmail Işıksoy, Genel Koordinatör Elman Demir, Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa, Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Kocaeli Şube Başkanı Süleyman ile takım sorumluları katıldı.

Ustalar gruplarını belirledi - Resim : 1

STATÜ ŞU ŞEKİLDE

Maşukiye’de yer alan El Garden Otel’de gerçekleşen kura çekiminde takımlar 9 ve 8’li gruplara ayrıldı. 28 Eylül’de başlayacak olan sezonda ilk 2’ye giren takımlar adlarını doğrudan çeyrek finale yazdıracak. İki gruptaki 3-4-5 ve 6. sıradaki takımlar bir birleri ile yapacağı eleme maçlarının çeyrek finale kalacak. Ardından tek maça eleme sistemine göre şampiyon belli olacak.

Ustalar gruplarını belirledi - Resim : 2

AKTAŞ VE IŞIKSOY BAŞARI DİLEDİ

Geçen sezonun şampiyonu Kartepe Masterler’de kulüp sorumlusu Erkan Aktaş “Hepinize hoş geldiniz diyorum. Kartepe Masterler olarak bu organizasyonda yer aldığımız çok mutluyum. Tüm takımlara yeni sezon öncesi başarı diliyorum” dedi. MMFL Başkanı İsmail Işıksoy “Arkadaşlar hepinize şimdiden kolay gelsin. Esami listeleri ve kontenjan konusundaki duyarlılığı bu yıl da göstermenizi bekliyor, başarılar diliyorum” diye konuştu. Takvime göre şampiyonluk maçının Nisan ayı içinde oynanması planlanıyor.

Ustalar gruplarını belirledi - Resim : 3

YEŞİL GRUP

Menekşe Masterler

Kartepe Masterler

Vizyon Masterler

Donanma Masterler

Nicomedia Masterler

Başiskele Masterler

İhsaniye Masterler

Osmangazi Masterler

Kocaeli Masterler

SİYAH GRUP

Hereke Masterler

Gölcük Masterler

Karşıyaka Masterler

Full Medya Bekirpaşa Masterler

Masterfeet Çayırova

İzmit Masterler

Derince Yağmur Reklam Masterler

Darıca Masterler

Ustalar gruplarını belirledi - Resim : 4

Kaynak: Ali Köksal