ÜSTÜN BAŞARI BELGESİ ALMA ŞARTLARI 2024: Üstün Başarı Belgesi Kimlere Verilir? İlkokul, Ortaokul Üstün Başarı Belgesi Nasıl Alınır Lise?

14 Haziran Cuma günü karnelerini alacak olan öğrenciler takdir - teşekkür belgesi hesaplama işlemlerini hızlandırdı. Takdir, teşekkür, onur ve üstün başarı belgesi olmak üzere 4 çeşit belge alabilen öğrenciler üstün başarı belgesi alma şartlarına odaklandı. Peki, üstün başarı belgesi kimlere verilir? İşte yanıtı..

ÜSTÜN BAŞARI BELGESİ ALMA ŞARTLARI 2024: Üstün Başarı Belgesi Kimlere Verilir? İlkokul, Ortaokul Üstün Başarı Belgesi Nasıl Alınır Lise?

2023-2024 eğitim öğretim yılını kapatacak olan milyonlarca öğrenci için final düdüğü çalındı. Milli Eğitim Bakanlığı çalışma takvimine göre 14 Haziran Cuma günü karnelerini alacak olan öğrenciler 3 aylık yıl sonu tatiline başlayacak. 14 Haziran Cuma günü karnelerini alacak olan öğrenciler bir yandan da takdir, teşekkür , onur ve üstün başarı belgesi araştırması yaptı. Peki, üstün başarı belgesi nasıl alınır? Üstün başarı belgesi kimlere verilir? İşte merak edilen üstün başarı belgesi alma şartları..

ÜSTÜN BAŞARI BELGESİ KİMLERE VERİLİR?

Üstün başarı belgesi kimlere verilir dönem sonu başarı notu ve şartlarını yerine getiren öğrenciler takdir ve teşekkür belgesi alacak. 14 Haziran 2024 Cuma günü sona erecek olan ikinci dönem ilkokul, ortaokul ve liselerde karne heyecanı yaşanacak. En az üç öğretim yılında takdir belgesi alan öğrencilere üstün başarı belgesi verilecek.

ÜSTÜN BAŞARI BELGESİ NASIL ALINIR LİSE?

Üstün başarı belgesi nasıl alınır lise ortaöğrenim süresince en az üç öğretim yılının bütün döneminde takdir belgesi alan öğrenciler üstün başarı belgesiyle ödüllendirilir. Üstün başarı belgesi almaya hak kazanan öğrenciler okulun iftihar listesinde yer alır.

Kaynak: Şermin Temur