Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Uzuner: Şimdi daha iyi futbol zamanı!

Gölcükspor Teknik Sorumlusu Ömer Faruk Uzuner, Nokta Gazetesi’ne açıklamalar yaptı. Uzuner “Tempomuzu yakalamaya başladık. Şimdi daha iyi futbol zamanı” dedi.


Gölcükspor Teknik Sorumlusu Ömer

DERBİYİ KAZANMAK ÇOK ÖNEMLİYDİ
Uzuner sözlerine son olarak 1-0 kazandıkları Kullarspor maçı ile başladı ve şu şekilde konuştu: İlimizin yakından takip ettiği, statü gereği il sıralaması açısından da çok önemli rolü olan kent derbisini kazanan taraf olduğumuz için çok mutluyuz. Öncelikli olarak maç öncesi ve sonrasında bizi en iyi şekilde misafir eden Kullarspor camiasına çok teşekkür ederim.

HERKES SÖKÜĞÜNÜ DİKMEK ZORUNDA
Maç ile alakalı olarak, kora kor bir mücadelenin yaşandığını, ufak tefek atışmalar haricinde maçın centilmenlik çerçevesi içinde geçtiğini söyleyebilirim. Ligin ikinci yarısının daha zor ve çekişmeli geçeceğini biliyoruz. İyi bir kamp dönemi geçirdikten sonra oynadığımız iki maçtan da galip ayrılmak bizim için çok önemliydi ve değerliydi. İyi bir başlangıç oldu. Her hafta çok daha zorlu olacak, biliyoruz. Statü acımasız ve herkes kendi söküğünü dikmek zorunda.

KAYIP YAŞAMAK İSTEMİYORUZ
Eksikliklerimizin ve yapmamız gerekenlerin farkındaydık ve bay haftasında da yoğun bir tempo ile çalıştık. Artık daha iyi futbol zamanı… Uzunköprü maçını güçlü bir oyunla kazanmak istiyoruz. Saray deplasmanı, içerideki İFA ve deplasmandaki Babaeski maçlarında kesinlikle kayıp yaşamak istemiyoruz. Ardından Gölcük’e Çorlu gelecek şampiyonluk adayı rakibimiz ile oynayacağımız maç ligin dengelerini belirleyebilir. Ancak öncesindeki 4 maç da en az Çorlu maçı kadar kıymetli.

İKİSİNİ BİRDEN YAPMAK İÇİN ÇABALAYACAĞIZ
Geçenlerde de ifade etmiştim. Ligin geri kalan kısmında mücadeleci, ne yaptığını bilen, dominant bir takım olmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu çalışmalarımızın karşılığını sezon sonu istediğimiz yerde üst sıralarda olarak alırız inşallah. Önce sonuç almak gerekir. İyi futbol, iyi mücadele her zaman sizi galip getirmez ama biz ikisini birden yapmak için elimizden geleni yapacağız. Göze hoş gelen bir futbol anlayışı ile lige renk katan bir kimlikle taraftarımıza bekledikleri Gölcükspor’u izletmek istiyoruz.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Nokta TV’nin çok sevilen spor
Sıradaki Haber Savaş Demir ile Amatör Özel’de şampiyonlar geçidi