“Vaatlerimizin yüzde 85’ini gerçekleştirdik”

Nokta TV ekranlarına konuk olan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, vaatlerini yüzde 85’in üzerinde gerçekleştirdiğini belirtti. Hürriyet, “Engellemelere rağmen ciddi çalışmalar yaptık” dedi.

“Vaatlerimizin yüzde 85’ini gerçekleştirdik”

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Nokta TV ekranlarında “Ebru Şimşek ile Şehirde Konuşulmayanlar” programının konuğu oldu. Programa katılan Hürriyet, Nokta Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cezmi Çiçek ve Gazeteci Ahmet Akçaalan’ın sorularını cevapladı.

“İZİN ALSAK TELEFERİĞİ YAPACAKTIK”

Fatma Kaplan Hürriyet vaat etmediği işleri de yaptıklarını belirterek, “Vaatlerimizi yüzde 85’in üzerinde gerçekleştirdik” dedi. Hürriyet açıklamasında, “Stratejik ölçüm yaptık. Vaatlerimizi yüzde 85’in üzerinde gerçekleştirdik. İzmit Belediyesi’nin hiç kütüphanesi yoktu. 2 tane şehir kütüphanesi yaptık. Vaat etmediğimiz işleri de yaptık.Seçim beyannamemiz de olmayan teleferik vardı. Cumhurbaşkanlığı’ndan izin alsak şimdiye kadar yapıyorduk.

“ENGELLERE RAĞMEN…”

Biz teleferik deyince, 20 yıldır Kartepe’de yapamadıkları teleferik akıllarına geldi. Korktular. Biz eğer izin alabilseydik her şeyimiz hazırdı. Dış kaynağımız da hazırdı. Yap- İşlet- Devret ile ilçemize güzel bir teleferik kazandıracaktık. Kendi uhdemizde olan birçok şeyi yaptık. Alzhemir Merkezi’ni yapmayı çok istiyordum, yaptık. Kreşlerimizin 4’üncüsü bitmek üzere. Bize Kreş Müdürlüğü bile kurdurmadılar. Engellere rağmen kreşlerimizi açtık. Kıt kaynakla kadına, çocuğa dair çok ciddi çalışmalar yaptık” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ