Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vakıflar Genel Müdürlüğü Eğitim Yardımı Nasıl Alınır? VGM Eğitim Yardımı Başvuru EKRANI

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü eğitim yardımı başvuru duyurusu geldi. 2023-2024 eğitim-öğretim yılında binlerce öğrenciye can suyu olacak eğitim yardımı aylık 750 TL. Peki, VGM eğitim yardımı başvurusu nasıl yapılır? İşte yanıtı..

Bu haberin fotoğrafı yok

VAKIFLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM YARDIMI BAŞVURU 2023

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü eğitim yardımı için harekete geçti. Örtaöğretim öğrencileri 1-15 Ekim 2023 tarihleri arasında başvurularını yapacak. Peki, VGM eğitim yardımı başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar..

VGM EĞİTİM YARDIMI NASIL ALINIR?

2023-2024 eğitim öğretim yılı ortaöğretim eğitim yardımı başvuruları 1-15 Ekim 2023 tarihleri arasında yapılacak. Yükseköğrenim burs başvuru tarihleri ise YKS ek yerleştirme ve DGS sonuçlarına göre belirlenecek. Başvurular Vakıflar Genel Müdürlüğünün resmi websitesi www.vgm.gov.tr adresi üzerinden yapılacak. 2023-2024 döneminde eğitim yardımı alacak ortaöğretim öğrencileri aylık 750 TL alacak. Yükseköğrenim burs miktarı ise aylık 1250 TL olacak.

EĞİTİM YARDIMI KİMLER ALACAK?

Özel okulda, açık öğretim ortaokulunda, açık öğretim lisesinde ya da mesleki açık öğretim lisesinde okuyan, ailesinde Vakıflar Genel Müdürlüğü Eğitim Yardımı alan kardeşi olan, kamu kurumlarından karşılıksız eğitim yardımı ve burs alan öğrenciler bu bursları alamayacak. Vakıflar Genel Müdürlüğünden muhtaç aylığı alan öğrenciler de ortaöğrenim bursundan yararlanamayacak.

VGM EĞİTİM YARDIMI BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYIN