Vali yardımcıları Darıca ve Kartepe'yi ziyaret etti

Kocaeli Valiliği tarafından gerçekleştirilen “Gönülden Gönüle Projesi” bu hafta Darıca ve Kartepe’de vali yardımcılarının katılımıyla gerçekleşti.

Vali yardımcıları Darıca ve Kartepe'yi ziyaret etti

Kocaeli Valiliği tarafından gerçekleşen “Gönülden Gönüle Projesi”nde bu hafta Darıca ve Kartepe ilçelerini vali yardımcıları Şenol Kaya ve Salih Bıçak tarafından gerçekleşti.

Vali yardımcıları Darıca ve Kartepe'yi ziyaret etti - Resim : 1

ŞEHİT AİLELERİNİ VE GAZİLERİ ZİYARET ETTİLER

Şehit yakınları, gaziler, yaşlı, engelli, öksüz, yetim ve ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret eden Kocaeli Valiliği, Darıca’yı Vali Yardımcısı Şenol Kaya’yla Kartepe’yi de Vali Yardımcısı Salih Bıçak Bıçakla gezdi. Darıca ve Kartepe’de yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahibi 18 aileyi, 1 şehit ailesini, 1 gazi ve yakınlarını hanelerinde ziyaret edip, ailelerin taleplerini dinleyen vali yardımcılar, ihtiyaç durumlarını yerinde inceleyerek gerekenlerin yapılacağını belirtti.

Vali yardımcıları Darıca ve Kartepe'yi ziyaret etti - Resim : 2

"NE YAPSAK AZDIR"

Kartepe’deki ziyarette Kıbrıs Gazi’si Recep Toygar’ı ve ailesini ziyaret eden Vali Yardımcısı Salih Bıçak, gazi ile bir süre sohbet etti. Vali Yardımcısı Şenol Kaya, Darıca ilçesi ziyaretleri kapsamında Şehit Zafer Tuygun’un ailesinin misafiri oldu. Şehidin ailesiyle yakından ilgilenen Vali Yardımcısı Şenol Kaya; “Vatanı için canını feda eden aziz şehitlerimizin emanetleri için ne yapsak azdır” ifadelerini kullanırken, Vali Seddar Yavuz’un selamlarını iletti. Ziyaretler sırasında rastladığı vatandaşlarla konuşan vali yardımcıları, çocuklara da hediyeler verdi.

Vali yardımcıları Darıca ve Kartepe'yi ziyaret etti - Resim : 3

Kaynak: BÜLTEN