Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Yavuz helallik istedi! “Ulaşılabilir Vali vaadimi yerine getirdim”

Kendisi onuruna düzenlenen veda yemeğinde konuşan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, erişilebilir vali olma vaadini yerine getirdiğini ifade ederek Kocaelililerden helallik istedi

Kendisi onuruna düzenlenen veda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Malatya Valiliği görevine atanan Kocaeli Seddar Yavuz için veda yemeği düzenlendi. Akşam saatlerinden Antikkapı restoranda düzenlenen veda yemeğine Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Adalet Komisyonu Başkanı Muhittin Paça, İkinci İdare Mahkemesi Başkanı Bilal Tokat, Baro başkanı avukat Mehmet Gül, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı Albay Murat Bozkurt, Donanma Komutanı Koramiral Kadir Yıldız, Deniz Eğitim Ve Öğretim Garnizon Komutanı Tümamiral Erhan Aydın, Gölcük Ana Üs Komutanı Tuğamiral Ali Tuna Baysal, Vali Yardımcıları, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, CHP İl Başkanı Bülent Sarı, BBP İl Başkanı Kaan Şengil, KOÜ rektörü prof Dr Nuh Zafer Cantürk, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof Dr Hacı Ali Mantar, Kocaeli Sağlık Ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof Dr Muzaffer Elmas, Kocaeli Şehit Dul Ve Yetimleri Gaziler Derneği Kocaeli Şube Başkanı Şaban Arlı, KBB genel sekreteri Hayri Baraçlı, eski Milletvekilleri Hikmet Erenkaya ve Kemal Köse, Şehit Yakınları, Gazi ve Gazi Aileleri ve davetliler katıldı.

“ERİŞİLEBİLİR VALİ VAADİMİ YERİNE GETİRDİM”

Davetlilere veda konuşması yapan Vali Yavuz, “Bugün veda vakti ve sizlere arzı veda ediyorum. 4 yıl emek verdiğim şehirden ayrılmak kolay değil. Bu zorluğu sağlayan şey birlik, uyum, aynı yöne bakma, ülkemizi ve ilimizi kalkındırma, küresel anlamda yaşadığımız acılara çare bulmak, medeniyet değerlerimiz ile buluşmak gibi bir çok alanda çalışma yürütüyoruz. 100 yıldır peşinden koştuğumuz muasir medeniyet bilim sanayi ve teknolojidir. BU şehirde 4 yıl görev yapmamı sağlayan tüm arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Erişilebilir bir vali olma yönünde verdiğim vaadi yerine getirdiğime inanıyorum. Bunun için gayret gösterdim.

“HAYATIMIZI DUA ALMAK ÜZERİNE KURDUK”

Şehri birlikte yönettiğimiz büyükşehir Belediye Başkanımız, İlçe Belediye Başkanlarımız, iş dünyamız ile birlikte yaptığımız iyi işler ve sorunları çözme iradesi güzel hatırlanacak. Bizim meslek grubunun hayatı 3 yılda bir şehir değiştirmeyi gerektirir. Bu da bizim mesleğin cilvesidir. Her yere emanetçiyiz ama biz Türkiyeliyiz. Yeni bir hizmet yolculuğu düştü. Hayatımızı eşimizle beraber dualar almak üzere kurduk. Gaziosmanpaşa’ya atandığımda çok mutlu olmuştum. Depremde üzülmüş insanlara çare olabildiysek çok mutlu oluruz.

“KAPIMIZ VE GÖNLÜMÜZ AÇIK”

İnşallah gittiğimiz yerde insanlara bir fayda ortaya koyarız. Burası donanmamızın merkezi. Donanma komutanımız ve deniz kuvvetlerimizin komutanları burada. Kendilerine yapmış oldukları hizmetler için teşekkür ediyorum. Siz değerli dostlarımızdan bana hakkınızı helal etmenizi istirham ediyorum. Bizim için helalleşmek medeniyetimizin en önemli unsurlarından biridir. Kapımız gönlümüz her zaman bu şehre açık.