Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Yavuz teftişe gitti

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz trafik uygulama noktalarını ziyaret etti. Yavuz, “Bayramlar; sevinç ve kavuşma günleridir, dikkat edelim ki bayramlarımız ayrılık ve hüzün günleri olmasın” dedi. 

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz trafik uygulama noktalarını ziyaret ederek, denetimlere katıldı. Vali Yavuz’a Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan’ın yanı sıra Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Murat Bozkurt eşlik etti.

Gebze Trafik Uygulama Noktasında ilk ziyaretini yapan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’u Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit ve İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman tarafından karşılanırken, sahada görev yapmakta olan güvenlik güçlerinin bayramını kutladı. Sürücülere dikkatli olunması gerektiği konusunda uyarılarda bulunan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, yolcuların Ramazan Bayramını da tebrik etti.

477 PERSONEL VE 118 EKİP GÖREV ALIYOR

Ramazan Bayramındaki trafik yoğunluğunun arttığını işaret eden Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, “Bayram tatilinin başlamasıyla birlikte trafikte yoğunlaşmaya başladı. Vatandaşlarımız sevdiklerine, memleketlerine kavuşmak için yollara çıktılar. İçişleri Bakanlığımızın talimatı ve Valiliğimizin koordinasyonunda emniyet ve jandarma birimlerimizce, vatandaşlarımızın gitmek istedikleri yere güvenli bir şekilde ulaşmaları için her türlü trafik tedbirini aldık, havadan ve karadan denetimlerimize devam ediyoruz. 477 personel ve 118 ekiple beraber her gün sahada olacağız. Görevimizin başındayız” dedi.

“AYRILIK VE HÜZNE DÖNÜŞMESİN”

Bayramların sevinç günleri olduğunu ve bunun hüzne dönüşmemesi için sürücülerin dikkatli olması gerektiğini hatırlatan Seddar Yavuz, “Vatandaşlarımıza trafik kurallarına uymalarını, yorgun ve uykusuz yola çıkmamalarını, aşırı süratten kaçınmalarını ve mutlaka emniyet kemeri takmalarını bir kez daha tavsiye ediyor, hatırlatıyoruz. Bu vesileyle bir kez daha Aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tekrar tebrik ediyoruz. Bayramlar; sevinç ve kavuşma günleridir, dikkat edelim ki bayramlarımız ayrılık ve hüzün günleri olmasın” sözlerine yer verdi.

Seddar Yavuz Gebze’deki uygulama noktasının ardından Kuzey Marmara Otoyolu İzmit Tünel İşletme Merkezi ile yeni faaliyete geçen Kocaeli Jandarma Otoyol Trafik Komutanlığını ziyaret ederken, Kuzey Marmara Otoyolunda 3 bin 800 kamera ile denetimin gerçekleştirildiği izleme sistemine ve diğer önemli uygulamalara ilişkin yetkililerden detaylı bilgi aldı.