Valilik dikkat deyip uyarıda bulundu: Bu hafta kar var!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmesine göre Kocaeli'de yeni haftada soğuk ve yağışlı hava etkili olacak. Yeni haftanın ilk gününde kar yağışı beklenirken, Salı günü ise karla karışık yağmur olacağı tahmin ediliyor.

Valilik dikkat deyip uyarıda bulundu: Bu hafta kar var!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kocaeli'nin yeni haftadaki hava tahmin raporunu yayınladı. Meteorolojinin verilerine göre, yeni haftada soğuk ve yağışlı bir hava bekleniyor.

PAZARTESİ VE SALI KAR BEKLENİYOR

Yeni haftanın ilk günü olan Pazartesi günü Kocaeli'de uzun zamandır beklenen kar yağışının yaşanması beklenirken sıcaklıklar ise özellikle 2 dereceye kadar inecek, gündüz ise termometre 6 dereceyi gösterecek. Kocaeli'de Salı günü de karla karışık yağmurun olacağı tahmin edilirken, gündüz 7, gece ise 2 derecelik sıcaklık bekleniyor.

PERŞEMBE GİDECEK, CUMA GELECEK

31 Ocak Çarşamba günü ise kar yerini yağmura bırakacak. Kocaeli'de Çarşamba termometrelerin gündüz 8, gece de 3 derece olması beklenirken; Şubat ayının ilk gününde ise yağış şehri bir günlüğüne terk edecek, güneş az da olsa yüzünü gösterecek. Kocaeli'de Perşembe günü en yüksek 10, en düşük 3 derece sıcaklık olması bekleniyor. Cuma günü ise şehirde 9 derecelik sıcaklık gece saatlerinde 2 dereceye kadar inecek ve yağmur tekrar gelecek.

Kocaeli Valiliği de sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla vatandaşlara dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği konusunda uyarıda bulundu.

https://twitter.com/kocaelivaliligi/status/1751622814094803371

Valilik dikkat deyip uyarıda bulundu: Bu hafta kar var! - Resim : 1

Kaynak: HABER MERKEZİ