Van Kayıp Rojin Kabaiş Bulundu Mu? Üniversite Öğrencisi Rojin Kabaiş Nerede? Rojin Kabaiş'e Ne Oldu?

Tüm Türkiye'nin merak ettiği Van kayıp Rojin Kabaiş her yerde aranmaya başladı. Van Gölü sahilinde cep telefonu ve kulaklığı bulundu. Kaldığı yurttan ayrıldıktan sonra kayıplara karışan 21 yaşındaki Rojin Kabaiş'e ne olduğu merak konusu oldu. Rojin Kabaiş nerede? İşte yanıtı..

Van Kayıp Rojin Kabaiş Bulundu Mu? Üniversite Öğrencisi Rojin Kabaiş Nerede? Rojin Kabaiş'e Ne Oldu?

30 Eylül Pazartesi gününe uyanan milyonlarca vatandaş gözlerini Van kayıp Rojin Kabaiş akıbetine çevirdi. Van'da üniversite okuyan 21 yaşındaki Rojin Kabaiş yurttan çıktıktan sonra bir daha geri dönmedi. Günlerdir kendisinden iz aranan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş cep telefonu ve kulaklığı Van Gölü sahilinde bulundu. Aramaların yoğunlaştığı dakikalarda Van kayıp Rojin Kabaiş öldü mü merak edildi. Peki, Rojin Kabaiş nerede? Rojin Kabaiş'e ne oldu? İşte merak edilenler..

VAN KAYIP ROJİN KABAİŞ BULUNDU MU?

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Çocuk Gelişi Bölümü 1'inci sınıf öğrencisi olan Rojin Kabaiş 27 Eylül Cuma akşamı kaldığı yurtta akşam yemeği yedikten sonra dışarı çıktı. Saatler geçtiği halde geri dönmeyen genç kızın arkadaşları telefonla da ulaşamayınca merak etti. Arkadaşlarının kayıp ihbarı yapması üzerine polis ekipleri harekete geçti. Kaybolduğu gün Van Gölü sahilinde çakıl taşı toplayacağı bilinen üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'in birlikte gitmeyi teklif ettiği arkadaşının olumsuz yanıt verdiği söylendi. Rojin'in arkadaşları Van Gölü sahilinde cep telefonu ile kulaklığını buldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ