Vatandaş şikayetçi! Darıca'da ulaşım problemi mi var?

Kocaeli’de bir vatandaş Şikayetvar.com adlı platforma yaptığı şikayette Darıca ilçesinde taksi bulmakta sıkıntı yaşadıklarından ve hastanelere otobüs ile ulaşmanın zorluğundan yakındı.

Vatandaş şikayetçi! Darıca'da ulaşım problemi mi var?

Kocaeli’de bir vatandaş Şikayetvar.com adlı platforma yaptığı şikayette Darıca ilçesinde taksi bulmakta zorlandıklarından ve hastanelere otobüs ile ulaşmanın zorluğundan yakındı. Yapılan şikayette hastalar ile Nenehatun Mahallesi'nden Farabi hastanesine otobüsle gitmenin zor olduğu ve taksi çağırmak istediğinde ise bulunmadığının altı çizildi.

DARICA REKOR KIRMIŞTI

Bilindiği üzere yakın zamanda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi taksi plaka ihalesi yapmış ve en yüksek teklif 6 milyonu aşkın bir bedelle Darıca'dan gelmişti. Şikayetvar adlı platforma yapılan şikayetin tamamı şu şeklide;

TAKSİ PROBLEMİ

"Özellikle Darıca'nın mahallelerinde taksi problemi var. Hastanelere otobüs ile ulaşabilmek zor olduğu için taksi seçeneğine geçelim diyoruz, o da yok. Hastamızla beraber kalıyoruz ortalıkta resmen. Nenehatun Mahallesinden Farabi hastanesine gitmek bu kadar zor olmamalıydı bence."

Vatandaş şikayetçi! Darıca'da ulaşım problemi mi var? - Resim : 1

Kaynak: Murathan Birinci