Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vatandaş şikayetçi! Hastanede ihmal var mı?

Kocaeli’de bir vatandaş Şikayetvar.com adlı platforma yazdığı şikayette Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde başına gelen olayı anlattı.

Kocaeli’de bir vatandaş Şikayetvar.com

Kocaeli’de bir vatandaş Şikayetvar.com adlı platforma yazdığı şikayette böbrek taşı tedavisi sürecinde Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde başına gelen olayı yazdı. Yaşanan olayda şikayeti ileten vatandaş kendisine son kullanma tarihi geçmiş serum takıldığını ve bunu son anda fark ettiğini belirtti. Yapılan şikayetin tamamı şu şekilde;

TAM BİR YIL GEÇMİŞ

“Tedavi gördüğüm ve ağır enfeksiyon altında kaldığım için böbrekte kalan son taş için URS işlemi öncesi antibiyotik tedavisi görmek amacıyla hastaneye yatışım yapıldı. Tarihi tam bir yıl geçmiş izotonik içine ekledikleri antibiyotiği damar yolundan verecekleri anda kendim fark ettim. 2 cm böbrek taşı için 4 URS, 2 ESWL geçirdim ve toplamda 4 ay double J ile kaldım. Bu süre zarfında 100.000 koloni Pseudomonas bakterisine yakalandım. Tüm işlerim, programlarım, birisi özel, diğer ikisi devlet (eğitim – araştırma) hastanesinde basit bir işlem için bu denli sorun yaşadım. Ama ne yazık ki, ne ödediğim para için, ne ihmaller için karşımda avukatımla birlikte beni ciddiye alacak ve hakkımı arayacak bir mecra bulamadım! Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi.”